Categorii Știri

Alina Gorghiu demisionează dacă PNL nu va face majoritatea după alegerile parlamentare

Președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la Timișoara, că își va da demisia în cazul în care liberalii nu vor reuși să facă majoritatea după alegerile parlamentare din decembrie.

”Imi asum o demisie daca PNL nu va face majoritatea parlamentara care sa dea viitorul premier al Romaniei”, a spus Gorghiu, la ședința BPJ a PNL Timiș, care validează listele de candiați la alegeri.

Totodată, aceasta și-a exprimat susținerea față de Dacian Cioloș pentru funcția de premier al României. Gorghiu a spus însă că acesta trebuie să respecte programul de guvernare al liberalilor.

Citește și: Alegeri parlamentare 2016. Predoiu ar putea candida pe listele PNL din Călărași, Gorghiu la Timiș

”Trebuie sa tina cont de programul de guvernare al PNL. Nu va ascund ca PNL a avut discutii punctuale pe diverse proiecte cu domnul Ciolos. Sunt proiecte bune care arata directia pe care vrem sa ducem Romania. Vrem sa transmitem el ca in parteneriat cu domnul Ciolos suntem in aceeasi directie reformista.

Luni, dupa validarea listelor vom avea concluzii privind prioritatile PNL din programul de guvernare care sa faca punte cu prioritatile domnului Ciolos. Ma bucur ca a spus public ca un premier tehnocrat nu poate avea un program de guvernare, ci sa exprime principii, un program  de guvernare fiind apanajul unui partid politic”, a mai spus Gorghiu.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More