Connect with us
Amalia Enache, DEZVĂLUIRI de ultimă oră despre fostul Principe Nicolae

Știri

Amalia Enache, DEZVĂLUIRI de ultimă oră despre fostul Principe Nicolae

A fost o vreme când Nicholas Medforth-Mills reprezenta viitorul Casei Regale în România. Cu toate acestea, Familia Regală l-a ţinut mereu la distanţă de presă şi, ulterior, l-a înlăturat din linia de succesiune. Iată care este părerea jurnalistei în ceea ce-l priveşte.

În contextul scandalului iscat la Aubonne, după ce fostul Principe Nicolae a încercat să-şi vadă bunicul, fiind oprit chiar şi cu ajutorul unui echipaj al jandarmeriei elveţiene, Amalia Enache a relatat o întâmplare care l-a avut în centrul atenţiei pe acelaşi Nicholas Medforth-Mills.

„Aprilie 2011, Londra, nunta Prințului William cu Kate. Pe lângă tot ce presupuneau ceremoniile, aveam de acoperit şi prezenţa Casei Regale Române. Vă amintiţi, probabil, locul de cinste ocupat de Regele Mihai lângă Regina Marii Britanii şi chiar câteva evenimente organizate acolo special pentru Majestatea Sa, aflat la acel moment într-o formă excelentă”, notează Amalia Enache pe pagina ei de socializare.

Nicolae a dat cu subsemnatul la poliţia din Elveţia

„Aflu din surse britanice că din onorantul grup din România făcea parte şi Prinţul Nicolae, care până atunci nu mai apăruse public la noi cam de la momentul balconului, când bunicul lui îl arătase mulţimii. Sigur că mă interesa un interviu cu el. Nimeni nu-l mai filmase în România şi nu exista vreun gând atunci că el ar putea să revină în ţară. Era un tânăr crescut în Marea Britanie care s-a trezit pe neaşteptate la nunta vărului William, interesantă perspectivă! Am făcut mai multe solicitări Casei Regale. Până la urmă, cu chiu cu vai, răspunsul a fost că Nicolae nu doreşte să dea interviu, nu doreşte să apară public şi vrea discreţie despre prezenţa lui acolo. Numai că, la un moment dat, la o ceremonie la Ambasadă am ajuns lângă el. Nu-i spusese nimeni că vreau interviu cu el şi, cu cea mai mare naturaleţe şi vădit bucuros, mi-a dat acel interviu”, a dezvăluit jurnalista.

„A fost şarmant şi îmi povestea cu haz cum toate colegele lui din liceu erau leşinate după William şi nu s-ar fi gândit atunci că va ajunge la nunta lui în calitate de văr şi cum nu le spusese niciodată colegilor că ar fi şi el de sânge albastru. M-am gândit atunci că cei din Casa Regală vor să-l ţină „la secret” pe Nicolae pentru că nu vorbea încă româna. Astăzi nu mai cred asta.”

Amalia Enache îi ia partea fostului Principe în scandalul de ieri

„Dacă Nicholas era doar un simplu nepot şi Mihai un simplu bunic, chiar dacă ei aveau, să presupunem, supărări mari la un moment dat sau poate cu atât mai mult, când bunicul se stingea nu îl lăsai pe nepot să-şi ceară iertare la căpătâiul bunicului?! Chiar să nu mai fi vrut Regele Mihai să-l vadă vreodată în faţa ochilor?! Nu e umanitatea mai presus de tronuri simbolice?!”

1 Comment

1 Comment

  1. Iliescu doina

    2017-11-10T16:08:07+02:00 at 16:08

    Asa este , bunicul nu putea sa se opuna primirii nepotului sau inainte de plecarea din aceasta lume ,dupa impartasanie.
    Regele nu a fost instiintat ca nepotul sau este la usa resedintei si doreste sa-l vada.
    duda nu doarme!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top