Connect with us
Amenințare cu bombă în București. Hotelul Sheraton și Școala Americană evacuate

Știri

UPDATE Amenințare cu bombă în București. Hotelul Sheraton și Școala Americană evacuate

Cel care a apelat la 112 și a anunțat că trei clădiri din Capitală vor fi atacate cu rachete a fost localizat, informează reprezentanții SRI, care mai precizează că s-a întrerupt evacuarea instituțiilor vizate deoarece amenințarea s-a dovedit a fi falsă.

Reprezentanții SRI au precizat că s-a întrerupt evacuarea a trei clădiri din Capitală (Hotel Sheraton, Fundația Româno-Americană și Școala Americană), deoarece amenințarea cu rachete s-a dovedit a fi falsă, iar cel care a apelat la112 pentru alertă a fost localizat.

Potrivit acelorași surse, apelantul nu este din Capitală.

Brigada Antitero a SRI și polițiștii au efectuat verificări la Hotel Sheraton din Capitală, în urma unui apel la 112, în care o persoană a anunțat că atât hotelul, cât și Fundația Româno-Americană și Școala Americană vor fi „atacate cu rachete”.

Polițiștii și Brigada Antitero a SRI se află, la ora transmiterii știrii, la Hotelul Sheraton din Capitală, unde a fost o amenințare cu bombă. Autoritățile efectuează procedurile standard pentru a se verifica dacă se confirmă amenințarea.

Brigada Antitero a SRI și polițiștii efectuează verificări la Hotel Sheraton din Capitală, în urma unui apel la 112, în care s-a anunțat că atât hotelul, cât și Fundația Româno-Americană și Școala Americană vor fi „atacate cu rachete”, informează reprezentanții SRI. Verificări se fac și la celelalte instituții amenințate.

Potrivit sursei citate, foarte probabil se va lua decizia evacuării instituțiilor pentru siguranță.

Totodată, este căutat și cel care a efectuat apelul.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top