Connect with us
Amenintare cu bomba la Ambasada Turciei din Bucuresti

Știri

Amenintare cu bomba in apropierea Ambasadei Turciei din Bucuresti

Alerta cu bomba in Bucuresti. Un colet suspect, din apropierea ambasadei Turciei, a pus pe jar autoritatile.

Echipele de genisti se afla deja la fata locului.

Amenintare cu bomba in Bucuresti langa Ambasada Turciei – LIVE UPDATE

UPDATE 18:43 – Ovidiu Marincea, de la SRI, a declarat pentru news.ro ca geamantanul este gol dar ca se fac verificari suplimentare.

UPDATE 18:35 – Purtatorul de cuvand SRI a declarat intr-un comunicat de presa ca nu este vorba de ambasada Turciei ci de sectia consulara, mai precis un bloc din apropierea ambasadei Turciei. In acest moment coletul este scanat de robotul echipei pirotehnice SRI.

UPDATE 18:28 – Antena 3 scrie ca este vorba de un geamantan suspect, dar nu se cunosc alte detalii.

UPDATE 18:23 – Un martor a declarat pe Facebook ca in fata ambasadei de afla echipaje ale politiei. „Aici am locuinta, sper sa nu fie ceva rau. Nu se poate intra si nici iesi, iar curtea blocului si imprejurimile, sunt pline de politisti. Doamne ajuta!”

UPDATE 18:16 – Un reporter Huff.ro a reusit sa ia legatura cu un reprezentant al Ambasadei Turciei, care a refuzat sa confirme incidentul, limitandu-se  doar la „in acest moment nu putem face declaratii”.

UPDATE 18:14 – Surse din ambasada sustin ca ambasadorul nu se afla in cladire in momentul in care a fost declansata alerta. Zona este in continuare izolata. Contactati de huff.ro reprezentatii ambasadei nu au dorit sa faca declaratii.

UPDATE 18:10 – Nu se cunoaste pentru moment daca domnul ambasador al Turciei, Osman Koray ERTAŞ, se afla in cladire sau nu.

UPDATE 18:07 – Alerta cu bomba a fost declansata dupa ce in fata ambasadei a fost descoperit un colet suspect. Zona a fost izolata, iar echipele de genisti se indreapta spre locatie pentru a investiga pachetul care a pus pe jar Bucurestiul.

UPDATE: Ambasada Turciei este amenintata cu bomba.

Stire in curs de actualizare

Alerta din aceasta seara pune pe jar autoritatile de la Bucuresti in contextul in care Turcia in ultima perioada se afla in conflict cu mari lideri din Uniunea Europeana si Statele Unite.

Ambasada Turciei din Bucuresti este situatia pe Calea Dorobantilor 173.

Turcia se afla de cateva luni in stare de alerta, in ultima perioada, dupa lovitura de stat, au fost extrem de multe atentate pe teritorul acestei tari.

In ultima perioada au crescut si in Romania numarul alertelor cu bomba, Bucurestiul fiind „lovit” de trei amenintari majore in 2016, toate fiind de fapt alarme false.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

3 Comments

3 Comments

  1. Vasile

    2016-08-25T18:48:08+03:00 at 18:48

    Nu este ambasada Turciei!

    • Adi

      2016-08-27T22:57:05+03:00 at 22:57

      Scrie si in articol

  2. Mariana

    2016-08-25T18:42:54+03:00 at 18:42

    Stau chiar langa cladirea de care vorbiti este agitatie in acest moment. Ambasada Turciei se afla chiar langa blocul unde a fost descoperit coletul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top