Connect with us

Știri

Amenințare cu bombă la bordul unei aeronave

In cursul nopții o aeronavă a companiei Lufthansa a fost redirecționată către un alt aeroport în urma unei amenințări anonime cu bombă la bordul său.

Incidentul a avut loc la ora locală 20.30, ora 03.30, ora României.

Aeronava a decolat din Houston, Statele Unite ale Americii și se îndrepta spre Frankfurt. În urma amenințării autoritățile americane au decis redirecționarea zborului 441.  Aeronava a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional John F. Kennedy, într-o zonă izolată,  conform Reuters.

Imediat după aterizare cei 530 de pasagerii au fost evacuați în siguranță si cazați la hoteluri din apropiere.

Autoritățile au percheziționat avionul însă reprezentanții Lufthansa susțin că momentan nu au suficiente informații pentru a comenta amenințarea cu bombă.

Nu au fost afectate celelalte zboruri de pe aeroportul Internațional John F. Kennedy.

Declarații reprezentanți companie

”Zborul LH-441 de la Houston (Texas) către Frankfurt a fost direcţionat spre JFK ca măsură de precauţie şi în coordonare cu autorităţile competente şi cu pilotul. Avionul va fi verificat întrucât siguranţa şi securitatea pasagerilor noştri, echipajului şi aeronavei sunt mereu cea mai importantă prioritate pentru noi”, a menţionat compania Lufthansa într-o declaraţie citată de canalele de televiziune americane Fox News şi ABC News.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top