Connect with us
Ana Maria Nedelcu NU VA FI EXTRADATA. PRIMELE DECLARATII ALE FEMEII

Știri

Ana Maria Nedelcu NU VA FI EXTRADATA. PRIMELE DECLARATII ALE FEMEII

Ana Maria Nedelcu nu va fi extradata, anunta Curtea Suprema. Decizia judecatorului luata de Curtea de Apel a fost desfiintata.

„Jurnalistii mi-au spus ca nu voi fi extradata. Inca nu am aflat asta de la avocati. E extraordinar. Nu imi vine sa cred ca justitia a decis sa nu fiu extradata. Nu credeam ca se va lua aceasta decizie. Prima oara cand s-a decis extradarea mea a fost un soc.

ULTIMA ORA. Familia Bodnariu recupereaza unul dintre copiii luati de Barnevernet

Fosta sotie a lui Dan Condrea a avut un accident similar celui in care a murit patronul Hexi Pharma

Nu mi-am revenit din acel soc si nici acum nu imi vine sa cred. A fost o luna de cosmar pentru mine. A fost un stres extraordinar cu consecinte la nivelul sanatatii. Vreau sa vad decizia inainte sa sarbatoresc. Tatal copilului nu a incercat sa ia legatura cu mine niciodata”, au fost primele reactii ale femeii intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Ana Maria Nedelcu a fugit din Canada impreuna cu copilul ei din cauza sotului agresiv. Sotul a dat-o in judecata si a acuzat-o de rapire de minori, desi este mama biologica a acestuia. Aceasta a venit in Romania sa isi caute dreptatea. Ana Maria Nedelcu a fost chiar arestata provizoriu dupa care, la presiunea facuta de jurnalisti, a fost eliberata.

Decizie dramatica luata miercuri de un magistrat al Curtii de Apel Bucuresti. Ana Maria Nedelcu, mama care a fugit din Canada ca sa isi salveze copilul de un tata pe care il considera agresiv si periculos a fost arestata provizoriu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top