ANAF: Lista Datornicilor persoana fizica. Verifica daca ai restante la FISC

16.05.2016
ANAF: Lista Datornicilor persoana fizica. Verifica daca ai restante la FISC

ANAF a facut publica lista persoanelor fzice datoare la bugetul de stat. Toti romanii cu datorii mai mari de 1500 de lei se afla in lista celor peste 180.000 de persoane aflate in aceeasi situatie.

ANAF Lista Datornicilor. In lista publicata de ANAF sunt regasite si o serie de personalitati publice precum: Negoiță Robert Sorin, Mateiu Florin, Ciortea Bogdan Mihai, Dumitrescu Paul, Ardeiaș Liviu, Slave Cornelia Mariana, Codre Florin, Filip Daniel Alexandru și Guruiță Bogdan Victor, care sunt conform republica.ro cei mai mari datornici la stat.

Nici finantatorului stelei, Gigi Becali nu este un bun platnic, acumuland datorii de peste 3 milioane de lei. Silviu Prigoana, un alt patron vedeta al Romaniei datoreaza catre ANAF 3.967.774.

ANAF a publicat lista persoanelor fizice cu datorii Verifica daca ai restante la FISC

La capitolul „vedete” in regasim pe Horia Moculescu cu aproape 48.000 de lei si Dan Capatos, vedeta Antenei 1 are sa dea statului roman peste 34.000 de lei.

ANAF Lista Datornicilor – Iata cum poti afla daca datorii la STAT

Daca doriti sa aflati daca sunteti pe lista datorinicilor de la ANAF puteti sa faceti o simpla cautare in lista pusa la dispozitie pe site-ul institutiei.

Datornicii sunt impartiti in mai multe  categorii, companii mari, mijlocii, mici si persoane fizice, accesati acest link si consultati lista.

ANAF Lista Datornicilor – incearca prin aceasta campanie sa recupereze datoriile si sa colecteze cele peste 2.1 miliarde de lei, care totalizeaza datoriile romanilor.

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a reactionat dupa ce ANAF a luat aceasta decizie si a solicitat ca statul sa aiba aceeasi atitudine si in sens invers, adica sa fie facuta publica lista companiilor si persoanelor fizice care au de primit bani de la stat. Insa este putin probabil ca statul sa aiba si aceasta initiativa.