Connect with us
Polițiștii au început o anchetă la Spitalul Municipal Filantropia din Craiova, după ce doi pacienți au murit în condiții suspecte.

Știri

Anchetă la Spitalul Municipal Filantropia Din Craiova – Doi pacienți au murit

Oamenii legii au demarat o anchetă la Spitalul Municipal „Filantropia” din Craiova, după ce doi pacienți au murit în condiții suspecte.

Unele surse apropiate anchetei susțin că cei doi bolnavi au avut parte de transfuzii de sânge înainte de a surveni decesul. De asemenea, alți pacienți au acuzat stări de rău, după ce au primit îngrijiri medicale în Secția de Hematologie a spitalului.

Reprezentanţii Spitalului Municipal „Filantropia” Craiova au sesizat la Secţia 1 Poliţie că în cursul zilei de vineri doi pacienţi internaţi în unitatea medicală au murit în condiţii suspecte.

Citește și: David Pușcaș a ajuns de URGENȚĂ la spital! Ce a pățit tânărul

Una dintre victime este o femeie în vârstp de 81 de ani. Ea se afla internată la Secția de Hematologie. A doua victimă este un bărbat de 67 de ani, aflat la Terapie Intensivă. Trupurile neînsuflețite ale celor doi vor fi expertizate de medicii legiști.

„Este vorba despre o femeie în vârstă de 81 ani, internată la Secţia de Hematologie, şi un bărbat de 67 ani, din Secţia ATI. Conducerea spitalului a sesizat că cei doi au decedat în condiţii suspecte. Cadavrele celor doi urmează să fie expertizate de medicii legişti, iar până la raportul final al acestora se derulează o cercetare privind moarte suspectă”, a declarat Amelia Barbu, ofiţer de relaţii publice la Poliţia Judeţeană Dolj.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top