Connect with us
Andra si Catalin Maruta vor fi gaste in Kung Fu Panda 3

Știri

Andra si Catalin Maruta vor fi gaste in „Kung Fu Panda 3”

Andra si Catalin Maruta vor dubla, in limba romana, vocile unor gaste din filmul „Kung Fu Panda 3”, care va debuta in cinematografe in 18 martie.

Andra si Catalin Maruta au acceptat provocarea de a dubla, in limba romana, vocile unor gaste din „Kung Fu Panda 3”, productie care va avea premiera in Romania pe 18 martie.

Cand crezi ca le-ai cam facut pe toate intr-o viata de om, mai apare ceva la care nu te-ai fi gandit. Asa a fost si cu inregistrarile pentru acest film.
Am dublat in limba romana replicile unui gascan, iar Andra a fost vocea unei gaste. In orice caz, a fost o zi memorabila, amuzanta, o zi in care am copilarit. Filmul este nostim, are umor si ceva suspans. Adica exact ceea ce asteapta copiii. Iar eu, cu aceasta ocazie, imi iau libertatea de a ma declara copil suta la suta, pe perioada vizionarii
!- a declarat prezentatorul tv.

Conform cinemagia.ro, povestea filmului este urmatoarea:
Dupa ce a scapat Valea Linistita de maleficul lord Shen, pasnicul si mancaciosul Po se bucura de gloria faptelor sale de vitejie. Relaxarea si toate bunatatile din lume ii incanta zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, caci dolofanul panda va avea de infruntat o extraordinara amenintare supranaturala al carei scop este distrugerea completa a spiritului kung fu! Tradarea unuia dintre Cei cinci furiosi il va mahni nespus pe Po, care va trebui sa dea totul pentru a dovedi valoarea inestimabila a prieteniei si a increderii si pentru a-i salva din nou pe locuitorii din Vale.

CITESTE SI: Filmul lunii martie : Cod Rosu la Londra
CITESTE SI: Povestea filmului „Spotlight” si reactia Vaticanului, dupa premiile Oscar

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top