Connect with us

Știri

André Rieu va concerta din nou in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 11 iunie 2016. Biletele au fost puse deja in vanzare

Violonistul si compozitorul olandez André Rieu, impreuna cu Orchestra Johann Strauss vor concerta, pe data de 11 iunie 2016, de la ora 20.30, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Biletele pentru acest spectacol au fost puse in vanzare marti, de la ora 10.00., si costa intre 160 de lei si 800 de lei.

Show-ul de trei ore pe care acesta il va sustine in vara anului 2016 se anunta a fi unul extraordinar, care va cuprinde un nou program artistic desavarsit, anunta organizatorii.

In luna iunie a acestui an, artistul André Rieu a sustinut sapte concerte in acompaniamentul orchestrei sale, la care au participat aproximativ 85.000 de spectatori.

In plus, dupa ce s-a declarat indragostit de Romania, in concertele sale de la Maastricht, Rieu a promovat cultura romaneasca, muzica si dansurile traditionale, prin prezenta remarcabila a maestrului Gheorghe Zamfir.

Mai mult, in urma incendiului din club Colectiv din Bucuresti, din 30 octombrie 2015, Rieu a daruit, in semn de solidaritate cu victimele incendiului, incasarile care ii reveneau din vanzarea DVD-ului „Live in Bucuresti”, care a fost lansat in urma cu cateva saptamani.

In semn de recunostinta, in luna noiembrie, muzicianul a primit titlul de ambasador onorific al Bucurestiului.

Biletele pentru spectacolul lui André Rieu au fost puse in vanzare incepand de marti, in reteaua Eventim – magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV, precum si online, pe eventim.ro.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top