Connect with us
Andreas Vythoulkas

Știri

Andreas Vythoulkas medicul care te scapa de infertilitate, iata cum il poti contacta

Dr. Andreas Vythoulkas a fost invitat astazi la Teo show unde a abordat un subiect sensibil pentru toate cuplurile care isi doresc o familie.

Medicul ginecoloc, Dr. Andreas Vythoulkas, a povestit la Teo show ca a intalnit peste 10.000 de cazuri cu probleme de infertilitate si toate aveau cauze diferite. In general situatia este mai complicata atunci cand barbatul sufera de imposibilitatea de a face copii.

Alaturi de Simona Patruleasa si Alina Laufer, domnul Dr. Andreas Vythoulkas a povestit ca odata ce este realizat un consult se poate stabili daca cuplul repsectiv poate avea un copil sau nu.

Dr. Andreas Vythoulkas: „Este foarte important ca inainte de orice procedura atat femeia cat si barbatul sa aiba o stare psihica buna, conteaza foarte mult acest lucru.”

Cauza infertilitatii in principal este cariera: femeile uita sa faca copii, iar ovarele au o varsta biologica cand sunt propice pentru a face un copil. Perioada propice de a face copii este intre 18 si 34 de ani.

Alina Laufer: „Sotul meu are o problema de infertilitate, dar am avut totusi noroc ca s-a dus la medic. Foarte multi barbati nu fac asta si lasa totul in grija femeii”.

Simona Patruleasca a reusit sa ramana insarcinata cu ajutorul medicilor, iar dupa 4 incercari a avut succes, coform teotrandafir.com.

Dr. Andreas Vythoulkas este medic ginecolog si poate fi contactat la adresa www.vythoulkas.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top