Connect with us
Andreea Bălan a facut stop cardio-respirator în timp ce năștea. Ce spun medicii

Știri

Andreea Bălan vești de pe patul de spital. Vedeta a fost plecată „dincolo” 1 minut

Andreea Bălan a vorbit astăzi, la 48 de ore dupa ce a suferit un stop cardio respirator cu reporterii Spynews.ro despre starea sa  de sănătate.

Vă reamintim ca acum 2 zile Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator la spitalul Sanador, în timpul operației de cezariană.

Starea cântăreței s-a îmbunătățit, dar este în continuare sub supraveghrea medicilor. Andreea Bălan a fost moartă timp de 1 minut și a avut norocul ca medicii să o resusciteze la timp.

Medicul Andreei Bălan de la Sanador a explicat cu ce SECHELE a ramas vedeta după stopul cardio respirator

În cazul unui stop cardio-respirator timpul de reacție este de maxim 2 minute. S-au creat zeci de zvonuri dupa ce Sanador a fost implicat într-un nou incident, spitalul având o reputație mai puțin bună dupa ce au avut câteva incidente. Familia Andreei Bălan asigură publicul că medicii au făcut tot ce au putut și că Andreea se simte bine și va rămâne internată la Sanador.

Astăzi dimineață, reporterii Spynews.ro au vorbit în exclusivitate cu Andreea Bălan. Vedeta este bine și a ținut să le mulțumească tuturor celor care sunt cu gândul la ea și îi doresc toate cele bune și, totodată, îi mulțumește echipei de la Sanador pentru modul în care a avut grijă de ea și s-a asigurat că are parte de cele mai bune îngrijiri.

Echipa Spynews.ro este singura care a reușit să vorbească cu Andreea Bălandupă ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar la mai puțin de 48 de ore de la incident, vedeta a ținut să ne liniștească și să ne spună cum se simte după cele întâmplate.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top