Connect with us
Andreea Cristea, românca decedată în atentatul din Londra, condusă pe ultimul drum

Știri

Andreea Cristea, românca decedată în atentatul din Londra, condusă pe ultimul drum

Andreea Cristea, românca decedată în atentatul din Londra este condusă pe ultimul drum. Tânăra de 31 de ani din Constanța a murit pe 22 martie în atacul terorist care a avut loc în capitala engleză.

Adio, Andreea Cristea!

La înmormântare participă zeci de rude și apropiați, dar și ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummel plus câțiva jurnaliști britanici.

Trupul Andreei a fost adus joi seara la Constanța. Tânăra a murit înainte să fie cerută în căsătorie, chiar în seara tragediei. La funeralii mai participă și Mircea Titus Dobre, ministrul Turismului, scrie ziuaconstanta.ro.

Ziua de 22 martie nu va fi uitată niciodată de englezi. Alarma s-a produs după ce s-au auzit mai multe focuri de armă în fața Parlamentului Marii Britanii. Un bărbat a forțat intrarea în clădirea Parlamentului. În acest timp, o mașină a intrat în plin în mulțime pe podul Westminster, după care s-a izbit de gardul Parlamentului Britanic.

CITEȘTE ȘI: Andreea Cristea, romanca ranita in atacul de la Londra, a murit

CITEȘTE ȘI: Atac terorist în Londra – Cinci oameni, printre care și atacatorul, au murit

Șase oameni au murit pe loc, printre care și românca noastră. 40 au fost răniți în urma impactului. Andreea a murit pe 6 aprilie, iar iubitul ei s-a ales cu o fractură la picior. Atacul a fost revendicat imediat de gruparea teroristă Stat Islamic, ISIS.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top