Connect with us

Știri

ANDREEA MANTEA e SPERIATA! A chemat de urgenta preotul la ea acasa!

Andreea Mantea este speriata! Vedeta a chemat de urgenta preotul la ea acasa, inainte sa nasca. Aceasta i-a cerut preotului sa sfinteasca camera viitorului bebelus si sa faca o slujba speciala pentru a elimina duhurile rele.

Andreea Mantea pregateste terenul pentru venirea pe lume a lui David, chemand inclusiv preotul pentru a tine o slujba speciala. Frumoasa vedeta este insarcinata in luna a opta. Andreea Mantea nu mai vorbeste deloc cu tatal copilului, fiind una dintre nenumaratele mame singure, iar cei din jur o asigura ca totul va fi in regula.

CITESTE SI: CONFESIUNI TULBURATOARE – UNUL DIN CEI MAI SEXY ACTORI, DE 4 ORI LOVIT DE CANCER!

Andreea Mantea a vopsit camera lui David in albastru si alb si este nerabdatoare sa il puna in patut pe micul baietel ce bate cu piciorusele ca sa iasa cat mai repede din burtica mamei.

„Vrea sa sfinteasca locuinta. Adica sa aduca preotul care sa faca o slujba, pentru a alerga spiritele si gandurile rele. Andreea are emotii mari, se gandeste tot timpul oare cum va arata copilul ei. Este constienta ca viata ei se va schimba pentru totdeauna de luna viitoare si ca nimic nu va mai fi ca inainte, insa este pregatita pentru aceasta etapa a vietii sale.

A fost foarte ocupata cu reamenajarea casei, cu camera bebelusului. Se misca mai greu, nu se mai poate incalta singura. Nu face efort, se relaxeaza, incearca sa nu se mai streseze si sa lase lucrurile sa vina de la sine. Are mare noroc cu sora ei, care o ajuta si o sprijina neconditionat”, spune un apropiat al vedetei, scrie CANCAN.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top