Connect with us
Andreea Marin obtine o victorie importanta pentru victimele din Colectiv

Știri

Andreea Marin obtine o victorie importanta pentru victimele din Colectiv

Andreea Marin trebuie sa primeasca peste 50.000 de euro de la o firma, in urma unui proces intentat in dosarul Colectiv. Fundatia „Pretuieste viata” a vedetei a primit promisiunea de donatie din partea firmei omului de afaceri Sorin Sararu, suma cu care se lauda acesta nefiind donata, in realitate, niciodata.

Andreea Marin se judeca de cinci luni de zile cu firma SC Projectexpo Games & Sports SRL. Tribunalul Bucuresti a admis ca fondata acuzatia Andreei Marin, iar in urma sentintei omul de afaceri trebuie sa scoata din buzunare 231.525 lei in termen de 10 zile.

In ce stare se afla Andrei Galut, la aproape sase luni de la tragedia din Colectiv

Andreea Marin, apel disperat pe Facebook: „Urgent! Caz sucid!”

„Fundatia „Pretuieste Viata” a facut un nou pas în eforturile de sustinere a victimelor dezastrului de la clubul Colectiv. Avand în vedere ca, de mai bine de cinci luni de la data concertului organizat la Ateneul Roman intitulat „Angela Gheorghiu – concert umanitar extraordinar în beneficiul victimelor Colectiv„, societatea care a vandut biletele prin reteaua Biletoo.ro si prin colaboratorii sai a refuzat satransfere catre Fundatia «Pretuieste Viata» si, implicit, catre victimele Colectiv contravaloarea încasata dupa vanzarea acestora, fundatia a recurs la justitie.

Speram ca, macar în acest moment, societatea si reprezentantii sai sa dea dovada ca mai exista un dram de moralitate si sa-si îndeplineasca obligatiile contractuale fata de Fundatia „Pretuieste Viata” si, implicit, obligatiile morale fata de victimele din Colectiv, pentru care a fost facut acest efort voluntar”, scrie fundatia intr-un comunicat de presa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top