Connect with us
Andreea Răducan, una dintre cele mai apreciate gimnaste, este indignată de situația României. Ea a scris un mesaj pe pagina sa de socializare.

Știri

Andreea Răducan, după adoptarea grațierii de către Guvern: „Pentru prima dată mi-e rușine de țara în care trăiesc”

Andreea Răducan a reacționat pe pagina sa de socializare după ce Guvernul a aprobat OUG privind modificările Codurilor penale. Una dintre cele mai apreciate gimnaste a scris că „pentru prima dată îi este rușine de țara în care trăiește.”

Andreea Răducan, indignată de situația țării

„Dragi români,

Astăzi s-a notat în orice carte de istorie că suntem un popor de hoți și mincinoși. Nu are rost să ne mai ofuscăm atunci când persoane din alte țări ne catalogheza drept hoți. Români=hoți. Tocmai le-am confirmat că așa este. Cred că este pentru prima dată în viață când îmi este rușine de țara în care trăiesc.

Sunt genul de om care obișnuiește să-și promoveze țara cu tot ce are ea mai frumos și să-și “spele rufele în familie”. Nu s-a inventat detergentul care să mai curețe murdăria de pe rufele noastre. Sunt dezamăgită de ceea ce trăim și asta în primul rând din cauza noastră. A acelora care au cap ca să nu-i plouă în gât și a acelora care dintr-o indolență fără margini nu se deranjează să iasă la vot, pentru că nu se simt bine, n-au cu cine lăsa copilul, duminica e ziua lor liberă și oricum n-au cu cine vota.

Dacă nu ați avut cu cine vota, nu-i nimic, ați primit din oficiu. Rușine să le fie tuturor celor care își bat joc de această țară. Nu merităm nimic din ce ne-au lăsat străbunii noștri, NIMIC! Pare c-am luat modelul Ucrainei, demnitatea ne-am pierdut-o demult, în curând și identitatea.

Cu ultima sursă de speranță, cred că nu trebuie abandonată lupta nici în ceasul al doisprezecelea. Dă Doamne mintea românului cea de pe urmă… Pentru cei care nu înțeleg ce scriu și consideră că e minunat ce se întâmplă, îi rog respectuos să dea ignore acestei pagini ca să nu mai avem comentarii ulterior. Ignoranța, minciuna, prostia și hoția distrug România.”, a scris Andreea Răducan pe pagina sa de socializare.

1 Comment

1 Comment

  1. elena

    2017-02-01T14:36:07+02:00 at 14:36

    Eu cred ca oamenii nu mai gandesc.Fratilor de ce mai votam?ca sa ne plimbam?.Nu mai votam si iesiti pe strada si feceti ,legi ,conduceti tara dar din strada ,deoarece acolo avti legitimitate?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top