Connect with us
Panică la Românii au talent, salvarea a fost chemată pentru Florin Călinescu

Știri

Andrei Gheorghe a murit. Florin Călinescu a dat detalii despre viața acestuia

Florin Călinescu, unul dintre cei mai buni prieteni al lui Andrei Gheorghe este răpus de durere. Acesta a intrat în direct la Antena 3, unde și-a exprimat regretul.

Detalii șocante despre moartea lui Andrei Gheorghe. Cum a fost găsit în propria casă

Ultima postare a lui Andrei Gheorghe! Cum a fost găsit acesta – MOARTE SUSPECTĂ

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani – CAUZA MORȚII

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani

„E o viață pe care el și-a trăit-o așa cum a dorit-o. Căutam oameni pentru PRO TV, am avut o discuție cu Adrian Sîrbu. Și-a păstrat unicitatea și ingenuitatea. O voce aparte, un destin aparte, o asumare totală și brută a ceea ce dorit el să facă, un om de cultură, un om învățat, ascunzându-și timiditatea sub această platoșă a îndrăznelii continue. Am avut destule discuții în contradictoriu din care se nășteau idei. Chiar dacă vedeai în ochii lui că este de acord, forța contrariile. Și-a asumat asta”, a declarat Florin Călinescu, la Sinteza Zilei.

Andrei Gheorghe a murit

„Astăzi, în jurul orei 22.15, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi fost găsită decedată la domiciul său din orașul Voluntari, Pipera. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din Voluntari și au găsit o persoană de aproximativ 50 de ani decedată. În urma verificărilor și identificării s-a stabilit că ar fi ost vorba despre Andrei Gheorghe. Momentan nu știm cauzele morții, urmează să sosească la fața locului un medic legist pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul”, a precizat Ciprian Romanescu, purt. cuv. IPJ Ilfov.

„Vedeai în ochii lui că este de acord…nu pot…își asuma, pentru că foarte puțini dintre noi își asumă până la capăt. Forța întotdeauna contrariile pentru a ajunge undeva..asta este viața”, a declarat, vizibil afectat, Florin Călinescu, în direct la Antena 3.

Andrei Gheorghe, scandal uriaș după o ieșire la adresa ascultătorior Radio România

Vedeta radio, Andrei Gheorghe s-a aflat în centrul unui scandal imens în anul 2017. Invitat într-o emisiune la postul public, Andrei Gheorghe a folosit un limbaj suburban, iar ceilalţi angajaţi s-au simţit lezaţi şi au cerut sancţionarea moderatorului emisiunii.

Andrei Gheorghe a fost acuzat că, la într-o emisiune de la Radio România Actualități, a jignit ascultătorii. Aceasta avea să fie ultima mare controversă legată de omul de radio care nu se prea cenzura.

Când moderatorul i-a spus că sunt ascultători care nu pot suna și că au trimis mesaje, Andrei Gheorghe a spus că nu îl interesează și preia controlul asupra formatului emisiunii: „o să facem intrarea mesajelor mai încolo, dar emisiunea e a ta”.

Întrebat cum se descurcă cu „haterii”, Andrei Gheorghe a răspuns: „Când am venit în București, taică-meu abia murise și primul an probabil și-au dat seama că mă doare. Toate trimiterile anale și felațiile erau la adresa lui taica-meu. Mă descurc ușor, că am trecut peste asta. Când mă duc acasă ascult radio și mă gândesc la proști” (min. 18:37) Într-o discuție despre cazul elevului trimis acasă să se tundă, Andrei Gheorghe a spus că, dacă ar fi fost copilul lui, i-ar fi zis să se tundă doar dacă vrea el. „În tot discursul ăsta apar niște voci care spun că e școală confesională. Ok, e adevărat. Te duci undeva, asa e regula. Pe bune? Regulile sunt făcute ca să fie la nesfârșit respectate. Atunci stați dracu’ în pădure. Duceți-vă în peșteri. Violați dinozauri. Dacă nu încălcam regulile până acuma, eram copiii părinților noștri”

După reacția angajaților postului public de radio, care au cerut sancționarea lui Andrei Gheorghe, acesta a revenit pe pagina de Facebook, cu un nou răspuns:

„Acuma vreo trei săptămîni am acceptat invitația domnului Alexandru Rusu la o emisiune moderată de acesta între orele 23 și 02. Reacția imbecilă ne devoalează primitivismul instituției. Limbajul de asemenea. Citatul trunchiat și neinteligibil este o parte dintr-o discuție în care tradiției, cu a sa întoarcere către trecut, îi opuneam progresul ca unica alternativă viabilă, altfel am continua să trăim in peșteri.

Fățărnicie și lecții de profesionalism este ceea ce primim de la Radio România. Adică niște ratați în meserie, slugi sordide și suflete istovite care își terfelesc ascultătorii, lupta ferm pentru dreptate). Cât despre cuvintele de nedescris nu le-am prea identificat în text. Scuze domnului Rusu și domnului Preda și regrete că trebuie sa lucreze cu așa niște cretini.

Ascultați și voi seria de fonfăiți, fleoșcăiti și vorbitori cu proteza uitată la buda și gânditi-vă cum acești specialiști ronțăie anual bugete mai mari ca Pro TV-ul și Antena la un loc. Emisiuni care să spună ceva?

Spălarea de cadavre. Umor? Glume cu uac, uac, uac. Informații? Mai bine efemeride.ro. Cea mai nereformată, mai îmbătrânită in rele și mai toxică gașca din romania lucrează la stat, la radio, la TVR și la Agerpres. Specialist în media cu tulnice” scria Andrei Gheorghe pe Facebook.

Stiri pe aceeasi tema

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top