Connect with us

Știri

ANM a actualizat prognoza meteo! Cum va fi vremea, duminică 19 mai

ANM a actualizat prognoza meteo pentru duminică, 19 mai 2019 pentru toate regiunile. Vremea continuă să fie instabilă în mare parte din țară, însă apare și o veste bună. Ploile încep să se restrângă în sudul teritoriului, dar norii nu vor dispărea de tot. Temperaturile sunt în creștere mai ales în regiunile sudice, sud-estice și estice.

Prognoza meteo pentru duminică, 19 mai 2019

Ploile se vor menține în nordul și centrul Moldovei, unde se vor însemna averse considerabile însoțite de căderi de grindină și descărcări electrice. Masele de aer cald și rece se vor ciocni și vor produce în nordul, centrul Transilvaniei, Moldova și nord-vestul țării furtuni zgomotoase aproape toată ziua. Cantitățile de precipitații vor depăși 25 de litri pe metru pătrat.

Citeşte mai mult:

Cele mai ridicate valori se vor înregistra în Oltenia și Muntenia, unde sunt așteptate valori de vară. În Lunca Dunării meteorologii se așteaptă chiar și la vârfuri ale zilei cu 30 de grade Celsius, temperaturi care inițial au fost prognozate abia pentru jumătatea lunii iunie. Așadar, cel mai cald va fi în Câmpia Bărăganului.

Prognoza meteo pentru duminică, 19 mai 2019. Vremea în București

În București, duminică, 19 mai, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi mai tot timpul senin, iar șansele de precipitații vor fi de doar 10%. Va fi o zi numai bună pentru relaxare, pentru plimbările prin parc, o zi perfectă de primăvară. Se vor înregistra aproximativ 27-28 de grade la umbră, iar vântul va sufla slab, doar spre seară.

Prognoza meteo pentru duminică, 19 mai 2019. Vremea la mare

La mare, vremea va fi frumoasă. Ploile vor ocoli Dobrogea duminică. În prima parte a zilei, cerul va fi înnorat, însă cei care se află în orașul de la Marea Neagră pot sta liniștiți. Vor fi aproximativ 23-24 de grade Celsius în ultima zi a săptămânii, iar vântul va sufla slab.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top