Ger și zăpezi, până pe 2 decembrie! Prognoza meteo pe o săptămână

26.11.2018
Ger și zăpezi, până pe 2 decembrie! Prognoza meteo pe o săptămână

Prognoza meteo 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Meteorologii anunță o schimbare importantă a vremii în săptămâna care urmează. Vremea săptămâna viitoare va avea episoade de ger, ninsori abundente și viscol. Meteorologii anunță temperaturi minime de – 14, – 15 grade Celsius.

Vremea se anunță extrem de capricioasă. Atmosfera intră într-un proces de răcire în toată țara. Sunt așteptate temperaturi minime și ninsori în București, dar și la munte.

Vremea la București
În Capitală, temperaturile maxime se vor încadra, pe timpul zilei, între 9 și 0 grade Celsius. Luni și marți sunt așteptate ploi. Temperaturile scad mult mai ales pe perioada nopții. Valorile minime vor atinge și -9 grade Celsius. Nopțile vor fi prepoderent geroase, potrivit a1.ro.

Prognoza meteo 26 noiembrie-2 decembrie. Vremea la munte

Vremea la munte va avea episoade de ger și viscol. Primele zile din săptămână sunt caracterizate de ploi pe timpul zilei și frig pe timpul nopții. De miercuri încolo sunt așteptate ninsori abundente pe timpul zilei și ger pe timpul nopții. Temperaturile ziua se vor încadra între 11 și 0 grade Celsius, iar pe timpul nopții între 2 și -14 grade Celsius.

Citește și: ANM: Vremea în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo

ANM Prognoza meteo săptămâna 26 noiembrie-2 decembrie

Valorile termice se vor situa sub cele normale în toate regiunile, cu o abatere negativă mai prununțată în partea de est a țării.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest înterval vor fi excedentare în cea mai mare parte a teritoriului, excedent ce va fi mai pronunțat în extremitatea de sud-vest și de sud-est a țării.

ANM Prognoza meteo săptămâna 3 decembrie – 10 decembrie
Temperatura aerului va avea valori mai coborâte decât cele climatologice pentru această perioadă, abatere negativă ce va fi mai pronunțată în regiunile extracarpatice. Regimul pluvimetric se va situa în jurul celui normal specific perioadei, în cea mai mare parte a țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *