Connect with us

Știri

Anna Kendrick isi uraste ‘zambetul de Britney Spears’

Anna Kendrick este una din actritele care face pe oricine sa rada, chiar daca zambetul ei este pus de multe ori sub lupa si comparat cu cel al cantaretei de muzica pop, Britney Spears.

Anna Kendrick a defilat pentru prima oara pe un covor rosu la Premiile Tony in 1998, si, la 17 ani dupa acel moment, actrita admite ca inca se simte incomoda atunci cand pozeaza pentru revistele glossy. „In fiecare an cand realizez un pictorial important ma gandesc ca zambetul meu in fata camerelor va fi tot mai dificil de construit”, sustine actrita pentru editia de mai a revistei Glamour Marea Britanie.

CITESTE SI: LA MULTI ANI, LADY GAGA!

Actrita spune ca la fiecare pictorial, prezinta un zambet inrautatit, „de Britney Spears”. „De asemenea, sunt regina in a ruina fotografiile de grup. Toti prietenii mei zambesc si arata bine iar eu stau acolo tinandu-ma de nas, incercand sa apar cat mai bine in poza”, marturiseste vedeta.

Foto. Glamour UK

Foto. Glamour UK

Anna Kendrick este actrita americana cunoscuta publicului larg pentru interpretarea personajului Jessica Stanley din seria „Amurg”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top