Connect with us

Știri

Anne Hathaway este insarcinata cu primul copil

Faimoasa actrita Anne Hathaway si sotul ei, Adam Shulman asteapta primul lor copil!

O sursa apropiata celor doi viitori parinti a confirmat pentru revista americana OK! ca actrita este insarcinata cu primul sau copil. Cei doi incearca de multi ani sa devina parinti.

„Incearca de mai mult timp sa aiba un copil si este incredibil pentru ei ca au primit aceasta veste buna”, a precizat sursa.

Au aparut suspiciuni in acest sens in luna septembrie, cand Anne Hathaway a purtat la o premiera o rochie neagra mulata, din care i se vedea burtica de gravida.

 

Momentan, cei doi soti nu au confirmat nimic in acest sens. „Deocamdata, ea si Adam se bucura sa pastreze micul lor secret”, a declarat sursa.

Anne Hathaway si sotul ei, Adam Shulman sunt impreuna din anul 2008 si s-au logodit in noiembrie 2011. Nunta celor doi a avut loc in septembrie 2012, in cadrul unei ceremonii private, care s-a desfasurat in California.

Desi in ultimul timp au mai aparut zvonuri cu privire la o posibila sarcina, toate au fost dezmintite de actrita.

Anne Hathaway este cunoscuta rolurilor din: „Diavolul se imbraca de la Prada”,  „Dragoste si alte dependente/ Love and Other Drugs”, Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland”, „Mizerabilii/ Les Miserables” si „Interstellar: Calatorind prin univers/ Interstellar”.

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top