Categorii Știri

UPDATE Antena 3 nu e de vânzare. Poziția lui Mihai Gâdea

Se pare că postul TV Antena 3 se află în negocieri pentru o posibilă vânzare. Cei interesați sunt un grup de investitori străini  reprezentat de profesorul dr. Stylianos Syrmoglou, cel care a condus mai multe trusturi de presă din Grecia, relatează Stiripesurse.ro

Update 19:00: Mihai Gâdea a oferit un punct de vedere cu privire la informațiile apărute în presă că Antena 3 se vinde.

„Antena 3 infirmă categoric existenţa unor discuţii de negociere având în vedere o tranzacţie cu un grup de investitori străini, aşa cum speculează un site local de ştiri. Informaţiile prezentate cu titlu de exclusivitate sunt total opuse realităţii, fiind lansate împotriva oricăror principii jurnalistice, fără a fi verificate.

Compania noastră doreşte să precizeze că nu a fost contactată de niciun reprezentant al acestui site pentru un punct de vedere. În prezent, Antena 3 este implicată în procesul de mutare a studiourilor în zona Pipera, efort ce presupune atât investiţii, cât şi noi provocari de conţinut.

Suntem convinşi de discernământul publicului, care nu cade în capcana unor asemenea fabricaţii. Solicităm publicarea acestei poziţii oficiale atât pe site-ul care a generat acest neadevăr, cât şi pe platformele care l-au preluat.”, a transmis Mihai Gâdea.

Stiripesurse.ro spune că Stylianos Syrmoglou se pare că se află în negocieri și discuții cu reprezentanții postului TV pentru ca postul de televiziune are mari probleme financiare, îndreptându-se rapid spre insolvență.

Citește și: Pacientul transferat în Bulgaria în luna august, în urma unei explozii, a murit

Nu se știe clar dacă propunerile grecului vizează doar postul Antena 3 sau întreg grupul media din care face parte si postul de televiziune Antena 3.

Stylianos Syrmoglou este un jurnalist cu peste 30 de  ani de experiență și mai ales cu experiență în management, el ocupând de-a lungul timpul poziții de management în cadrul unor trusturi de presă din Grecia, Cipru, Suedia și Anglia.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-09-26T19:06:32+03:00 19:06

Share
Scris de
Daria Ciuca
Stiri Despre antena 3post tvvanzare

Acest site foloseste cookies.

Read More