Connect with us

Știri

ANTONIA a plecat din tara si l-a lasat pe ALEX VELEA cu Dominic. UNDE ESTE VEDETA si de ce si-a alaptat fiul doar 4 saptamani

Antonia si Alex Velea se pregatesc de nunta, scriu ziarele tabloide, insa pana la marele eveniment va trebui sa urmeze botezul micutului Dominic Andrei, al carui nas va fi Smiley, asa cum deja a declarat cantaretul in mai multe locuri. Cu toate acestea, Antonia este plecata acum din tara, la fiica ei, in timp ce Alex Velea se ocupa de Dominic Andrei schimbandu-i scutecele.

„Acum, Antonia este in Italia, la fiica sa. Incearca sa pastreze o balanta intre cei doi copii”, a dezvaluit Alex Velea pentru www.ziarulring.ro. Velea a vorbit si despre nunta spunand ca nu isi doreste sa traiasca in concubinaj de acum incolo, insa nu exista nimic planuit pana acum, cu exactitate.

CITESTE SI: UN PSIHOLOG CELEBRU O ANALIZEAZA PE OANA ZAVORANU

„Sunt un om fericit, un om implinit. Mi-am dorit de mult sa am un copil si consider ca a venit momentul potrivit”, a declarat Alex Velea. „E frumos sa il vezi in bratele tale, are pielea calda si moale”, mai spune emotionat artistul.

Alex Velea a povestit cum decurge treaba in familie: el se ocupa cu buretelul atunci cand il spala, desi ii este frica sa il tina in cadita. Artistul se lauda ca stie sa schimbe scutece inca inainte de a se naste Dominic. Alex a dezvaluit ca Antonia l-a alaptat pe Dominic doar o luna de zile din cauza ca a facut ”furia laptelui” (febra laptelui sau mastita).

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top