Connect with us
Antonis Remos, celebra voce pop a Greciei, va concerta la Bucuresti

Știri

Antonis Remos, celebra voce pop a Greciei, va concerta la Bucuresti

Antonis Remos a devenit celebru prin modul original in care combina elementele traditionale ale muzicii laiko cu cele pop. Artistul va fi prezent in Romania, intr-un spectacol care celebreaza muzica greceasca, la data de 20 octombrie, la Sala Palatului. Remos va conduce publicul din Romania in atmosfera inconfundabila a Greciei si va interpreta hituri dance, balade si laika moderna, in ceea ce organizatorii concertului numesc „o noua sarbatoare a muzicii grecesti pentru publicul bucurestean”.

Albumele de studio ale charismaticului artist au fost premiate de trei ori cu platina; „Kardia Mou Min Anisiheis” (2002), „Mia Anapnoi” (2003), „Kleista Ta Stomata” (2011) si albumul „Mia Nihta Mono” (2001) au avut succes in turneele din Europa si America. Nascut in Germania, Remos s-a mutat la Salonic la 12 ani, impreuna cu parintii sai, de origine greaca. La primul concert, cantaretul a fost imediat remarcat de Sony Music, iar primul album, „Ti Imouna Gia Sena”, a fost premiat cu discul de platina.

Citeste: Povestea nestiuta a oraselor care si-au schimbat numele. Vezi de ce!

10 lucruri pe care nu le stiai despre Grecia

Piesele de pe acest album au devenit hituri de laika moderna, iar nume mari precum Dimitris Mitropanos si compozitorul Marios Tokas, au fost onorati sa urce pe aceeasi scena cu Antonis Remos.
In 2008 celebra voci pop a Greciei cunoastea si consacrarea internationala – pe trei continente: Africa, Australia si America de Nord – cu piesele interpretatate intr-un stil inconfundabil. A urmat si un turne european, care l-a adus pe Remos pe scenele din Belgia, Germania, Olanda si Marea Britanie.

In 2014, Antonis Remos a cantat alaturi de Julio Iglesias intr-un spectacol sustinut pe insula Mykonos. Cei doi au interpretat in duet „My Way”, piesa lui Frank Sinatra. Pana la 11 iulie, ora 12:00, in perioada de presale, biletele pot fi cumparate cu o reducere de 20% de pe www.vreaubilet.ro. Biletele la concertul din 20 octombrie au preturi de 300 de lei, pentru categoria Golden VIP, 250 de lei la categoria VIP, 200, 150, 100 si 80 de lei la celelalte categorii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top