Connect with us

Știri

ANUL MAIMUTEI DE FOC: PREVIZIUNI legate de noul an chinezesc

In noaptea de duminica, 7 februarie, spre luni, 8 februarie, chinezii din toata lumea sarbatoresc Anul nou Chinezesc si intrarea in Anul Maimutei de Foc.

Anul Maimutei de foc va dura, conform calendarului chinezesc, pana pe 27 ianuarie. Astrologii si futurologii sustin ca nu va fi un an linistit absolut deloc.

Daca e sa aruncam o privire in trecut, Anul Maimutei de Foc sau Anul Maimutei Rosii nu a fost unul calm si euforic. Ultima oara cand am fost guvernati de Maimuta de Foc a fost anul 1956, iar despre acest an putem aminti destramarea cultului personalitatii lui Stalin si incercarea unei revolutii in Ungaria.

Anul Maimutei de Foc va fi guvernat de cifra 2, o cifra a feminitatii. In anul 2016, cele mai protejate fiinte vor fi femeile varstnice din familie. De asemenea, se va pune mare accent pe cresterea puterii femeilor in lume. Multe femei vor ocupa functii de conducere si vor ajuta la detensionarea situatiei politice pe planeta.

Anul Maimutei de Foc va fi unul excelent pentru persoanele nascute in Anii Sobolanului si Dragonului. Un an bun vor avea si cei nascuti in Anii Bivolului, Sarpelui si Cocosului. Pentru cei nascuti sub guvernarea Tigrului, se recomanda o detasare de intentia de a-si schimba viata intrucat mutarile sau intemeierea unei familii vor fi sortite esecului.

CITESTE SI: Horoscop chinezesc 2016 – Previziuni detaliate pentru TOATE ZODIILE!

CITESTE SI: Astrologul MINERVA, previziuni despre anul 2016. Ce aduce acest an pentru fiecare ZODIE

Copiii care se vor naste in anul 2016 vor fi buni si inteligenti. Vor primi harul comunicarii si vor crede mai mult ca alte generatii in valorile familiei, sustin expertii in astrologia chinezeasca.

 

Sfaturi Feng-Shui pentru Anul Maimutei de Foc. Uite ce trebuie sa stii despre locuinta ta:

1. Petrece mai mult timp in zona de sud-est a locuintei tale caci aceasta favorizeaza cariera, asta daca vrei sa avansezi din punct de vedere profesional.

2. Daca vrei sa te casatoresti in 2016, acorda o atentie sporita sectorului vestic al casei tale.

3. In zona sud-vestica a locuintei tale ar fi foarte bine sa asezi un acvariu pentru a avea parte de prosperitate tot anul.

4. Daca petreci prea mult timp in partea nord-vestica a casei tale, te poti trezi oricand cu conflicte de natura juridica. Daca esti implicat intr-un proces, aprinde lumanari rosii in aceasta zona a casei pentru a trece cu bine de acest eveniment.

foto: scoopnest.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top