Connect with us
Anul universitar 2018 - 2019 începe azi. Festivități de deschidere în facultăți

Știri

Anul universitar 2018 – 2019 începe azi. Festivități de deschidere în facultăți

Anul universitar 2018 – 2019 începe azi, luni, 1 octombrie iar facultățile din țară organizează festivități de deschidere. La unele, vor lua parte și diverși oameni politici.

Mai multe instituţii de învăţământ superior din Capitală precum UMF „Carol Davila”, Universitatea din Bucureşti, Academia de Studii Economice dar şi facultăţile din cadrul SNSPA şi universităţi militare vor organiza luni festivităţi de deschidere a noului an universitar.

Astfel, luni, peste 1.500 de boboci vor păşi pentru prima dată pragul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

Deschiderea anului universitar 2018-2019 la Academia de Studii Economice din Bucureşti va avea loc luni în Aula Magna a instituţiei.

Anul acesta ASE îşi deschide porţile pentru peste 22.000 de studenţi, dintre care 5.000 de boboci la programele universitare de licenţă cu frecvenţă, peste 700 la învăţământul cu frecvenţă redusă şi la distanţă, peste 3.000 la programele universitare de masterat şi aproximativ 170 la programele universitare de doctorat.

Anul universitar 2018 – 2019 la Universitatea din Bucuresti

Universitatea din Bucureşti deschide luni anul universitar 2018-2019 prin ceremonii care aduc în faţa studenţilor diplomaţi, personalităţi din diverse domenii, precum şi profesori renumiţi ai UniBuc, dar şi de la universităţi din spaţiul academic internaţional.

Fiecare facultate din cadrul UB organizează ceremonia de deschidere a anului universitar după un program propriu.

Festivităţi de deschidere a anului universitar vor fi organizate şi de către facultăţile din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Tot luni în instituţiile militare de învăţământ superior vor avea loc festivităţi de deschidere a anului universitar, la care alături de studenţi, cursanţi şi membri de familie ai acestora, vor fi prezenţi reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării Naţionale,

Statului Major al Apărării şi categoriilor de forţe ale armatei, personalul didactic, oficialităţi ale administraţiei publice locale, cadre militare în activitate şi în rezervă.

Festivităţi de deschidere a anului universitar 2018-2019 vor fi organizate în Bucureşti la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” (UNAp) din Bucureşti, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” (ATM), la Institutul Medico-Militar.

Universitatea Politehnica din Bucureşti a organizat deja la începutul acestei săptămâni o amplă festivitate de deschidere a noului an universitar, la care au participat fostul ministru al Educaţiei Valentin Popa, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Petru Bogdan Cojocaru.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a organizat o festivitate de deschidere a anului universitar duminică în „Aula Magna Nicolae Constantinescu” în prezenţa unor invitaţi speciali şi a comunităţii academice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top