Categorii Știri

Anunt de ultima ora despre starea Regelui Mihai

Anunt de ultima ora despre starea Regelui Mihai. Ce au decis fiicele.

Starea de sanatate a Regelui Mihai I este in continuare grava! Internat intr-o clinica din Lausanne, Elvetia, de cinci zile, majestatea sa primeste tratament dar se afla intr-o stare de slabiciune fizica, potrivit primului buletin medical transmis presei de Familia Regala. In urmatoarele zile si celelalte patru fiice ale regelui vor ajunge in Elvetia pentru a fi aproape de familie, anunta Realitatea Tv.

Principesa Margareta si Principele Radu se afla in Elvetia pentru a fi aproape de rege si de regina in aceste clipe grele. In urmatoarele zile, celelalte patru fiice ale regelui vor ajunge in Elvetia pentru a fi aproape de familie.

Regina Ana se afla in resedinta sa privată din Elvetia si a fost informata de Custodele Coroanei despre spitalizarea Regelui Mihai. Regina este intr-o stare de sanatate stabila si urmeaza un tratament obisnuit varstei, scrie Realitatea.net.

Principesa Margareta le-a transmis un mesaj tuturor celor care s-au gandit la regele Mihai:

„Custodele Coroanei multumeste tuturor celor care au avut generozitatea de a trimite mesaje de incurajare Regelui Mihai si Reginei Ana. Familia Regala este miscata de profunzimea simtamintelor oamenilor fata de Rege si Coroana (..).”

Pe 2 martie, Casa Regala a anuntat ca regele a fost operat, dupa ce a fost diagnosticat cu leucemie si un alt tip de cancer cu metastaze. Regele Mihai are 94 de ani si este ultimul monarh in viata din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

CITESTE SI: Regele Mihai are cancer si se retrage din viata publica

VEZI SI: In ce stare se afla Regele Mihai! Anuntul Casei Regale

Ce mesaje au transmis Iliescu, Ciolos si Iohannis pentru Regele Mihai

Share
Scris de
Huff

Acest site foloseste cookies.

Read More