Connect with us

Știri

Anuntul care intristeaza o intreaga tara. Maria Ciobanu se retrage dupa 60 de ani pe scena

Ciocarlia muzicii populare romanesti a luat o decizie trista pentru miile de romani care o iubesc. Maria Ciobanu a hotarat sa se retraga din activitate. Artista va sustine ultimele doua spectacole in luna martie.

Ajunsa la varsta de 78 de ani si dupa o activitate muzicala de peste 60 de ani, cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a hotarat sa-si ia ramas-bun de la public. Concertul de retragere, programat in luna martie, va avea doua reprezentatii: la Craiova (9 martie) si la Bucuresti (12 martie).

„Lie, lie Ciocarlie, raman a voastra Marie” este titlul concertului de retragere, dupa cantecul care i-a dat si supranumele de Ciocarlia muzicii populare romanesti. In cadrul acestui spectacol, artista va canta impreuna cu cei trei copii: Ionut, Camelia si Liliana.

Artista Maria Ciobanu a fost, deopotriva, si adulata, dar si blamata de romani din cauza vietii sale zbucuimate. Cantareata a avut relatii cu mai multi barbati, insa marea ei dragoste a fost regretatul solist de muzica populara, Ion Dolanescu. Rodul iubirii lor este Ionut Dolanescu, cel care le-a mostenit talentul artistic.

Maria Ciobanu

Maria Ciobanu mai are doua fiice, din alte relatii, iar in prezent este casatorita cu Mircea Campeanu.

Sursa foto deveghepatriei.wordpress.com

 

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top