Connect with us
Anunțul RADET - Când începe furnizarea căldurii în București

Știri

Anunțul RADET – Când începe furnizarea căldurii în București

RADET Bucureşti este pregătită să furnizeze căldură, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care doresc începerea furnizării agentului termic pentru încălzire.

Aşadar, RADET poate furniza, exclusiv la cerere, agent termic pentru încălzire, înainte de îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/16.05.2018: „începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20,00 – 6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici”.

Reprezentanţii instituţiilor mai sus menţionate, pot solicita acest lucru prin formularul de contact existent pe site-ul regiei, la adresa de e-mail relatii@radet.ro şi la registratura instituţiei din strada Cavafii Vechi numărul 15, Sector 3, Bucureşti.

Menţionăm că încărcarea instalaţiilor a fost finalizată, reţeaua de termoficare fiind pregătită pentru noul sezon de încălzire 2018-2019.

Dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 0319442 şi 0800.820.002.

RADET Bucureşti este un prestator de servicii de interes local care exploatează reţeaua de termoficare a Municipiului Bucureşti. RADET are în exploatare 1012 puncte termice, staţii centralizate şi module termice, 47 Centrale termice de cvartal şi 1 Centrală termică de zonă Casa Presei.

RADET furnizează energie termică pentru peste 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 imobile, precum şi pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

Citește și: București: Un cutemur major va fi devastator!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top