Connect with us

Știri

A apărut tehnologia care ține hoții la distanță de casele românilor!

Toți românii care locuiesc la casă își doresc să aibă o fortăreață care să arate în mod paradoxal ca cea mai liberă casă din lume. Acum există tehnologia necesară pentru ca proprietarii să aibă la dispoziție mai multe posibilități de a se informa în orice moment despre ceea ce se întamplă cu casa lor chiar și atunci când sunt plecați! Pot chiar să discute cu persoanele care le caută acasă și să le ofere accesul sau nu. Au posibilitatea să facă o adevărată “cetate” din casa lor fără să fie nevoie de ziduri de un metru grosime.

Inteligență și siguranță

Cu sistemele de interior inteligente, românii care stau la casă pot să fie siguri că nu va avea loc nici un incendiu și că luminozitatea optimă va fi pusă la dispoziție în orice condiții – și pe timp de zi, și pe timp de noapte, atât pe timp de vară cât și pe durata iernii.

În plus, pot să facă din casa lor un organism “viu”, inteligent, care să se ajusteze conform dorințelor, să servească beneficiarii și să ofere astfel un plus de confort. Inclusiv confortul termic este sporit. Pe dinafară, siguranța este totală: cu ajutorul camerelor cu LED-uri infraroșu se pot obține chiar și în beznă cadre în mișcare din proximitatea casei.

sisteme

Zona de securitate casnică

Tehnologia s-a dezvoltat foarte mult în zona de securitate casnică, iar datorită costurilor relative mici de producere și prețurile finale sunt accesibile astfel încat mult mai multe persoane pot acum să își achiziționeze astfel de device-uri interactive.

Performanțe mai bune se pot obține acum cu ajutorul dispozitivelor foarte mici și insesizabile (la cerere) care beneficiază și de un design atrăgator și ultramodern. Aceste sisteme se pot asambla în manieră modulară, astfel încât dorințele celor care și le cumpără să poată avea un echivalent în realitate.

Sisteme de supraveghere și automatizare 

Câteva camere de supraveghere care se pot roti și care pot filma cu ajutorul LED-urilor infraroșu (IR), care pot focaliza, da zoom și care pot înregistra orice sunet, vor fi interconectate împreună cu un DVR, pentru ca înregistrările să fie stocate ori fizic, pe un HardDisk, ori să fie adăugate într-un Cloud cu server dedicat. Acest lucru permite controlul total prin utilizarea unei aplicații user-friendly instalate pe un smartphone sau pe o tabletă.

Folosirea aplicației pare un lucru complicat? Deloc! Acum, tehnologia permite inclusiv ca interfonul să fie gestionat de pe un smartphone conectat la Internet. Video-interfoanele wireless cu transmisie prin IP sunt capabile de acest lucru, trimițănd capturi de ecran direct pe telefon!

Automatizările de porți culisante sau batante pot fi montate atât din comoditate, pentru ca numai din butonul unei telecomenzi să se poată deschide și închide uriașele și grelele porți, cât și din dorința de a obține un plus de securitate. Automatizările pot să facă porțile de nedeschis, sau pot să le țină blocate pe “deschis”.

camera-ir

Similitudini între device-uri

Device-urile descrise mai sus sunt integrate în sisteme inteligente, asamblate și configurate cu ușurință datorită structurii modulare. Gestionarea acestora este permisă de la distanță, prin butoane sau aplicații mobile. Tehnologia wireless reprezintă deja o obișnuință, la fel și cablurile HDMI, iar conceptul tuturor acestora are legătură cu securitatea maximă și accesibilitatea, de asemenea, maximă, a imobilelor fără etaj, cu un etaj sau chiar și cu mansardă.

Un pas înainte către tehnologie

A2t.ro este magazinul online al companiei Atu Tech. Compania oferă inclusiv servicii de instalare, suport tehnic adaptat clienților și promoții, oferte, pachete, variante, buy-back și așa mai departe. Echipa de la A2t.ro dorește să aducă tehnologia din casă cu un pas înainte față de tehnologia cunoscută astăzi ca fiind mainstream. Atu Tech oferă “zidăria” necesară pentru ca locuința să devină o “fortăreață”.

Sloganul acestei companii este “one step forward” și se referă la faptul că tehnologia implicată și deținută de echipamentele comercializate se află cu un pas înaintea a ceea ce se găsește pe piața larga din România la ora actuală.

tehnologie

Datorită faptului că stă foarte bine și la capitolul servicii care însoțesc produsele, poate fi declarat fără dubiu că Atu Tech poate transforma casa într-un mod substanțial dar discret astfel încît aceasta să fie securizată fără a fi implicate șapte zăvoare la ușă și lacăte mari pe poartă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top