Connect with us
Aplică acest amestec 10 minute, apoi șterge cu apă călduță. Părul nedorit dispare definitiv

Știri

Aplică acest amestec 10 minute, apoi șterge cu apă călduță. Părul nedorit dispare definitiv

Aproape toate femeile se confrunta cu o problema delicata si de care vor sa scape in cel mai scurt timp: parul de pe fata,

Cu cat inaintam in varsta, parul devine din ce in ce mai des, mai inchis la culoare si mai gros, iar necesitatea sa de a-l inlatura devine o provocare pentru multe femei.

Daca unele femei apeleaza la epilator, la ceara ori la aparatul de ras, alte femei apeleaza la cateva trucuri naturale, care nu implica durerea.

Metodele conventionale de indepartare a parului nu reusesc decat sa provoace durere, puncte rosii si suferinta.

Cum indepartezi parul facial fara durere

Pentru ca epilarea definitiva este destul de scumpa pentru cele mai multe dintre femei, poti incerca si tu cateva metode foarte ieftine, dar extrem de eficiente.

Daca vrei sa stii cum poti indeparta parul facial, una dintre cele mai simple dintre ele este amestecul dintre zahar, apa si suc de lamaie.

Se amesteca aceste trei ingrediente, apoi se aplica pe zonele problematice si se lasa timp de 15 minute. Se indeparteaza apoi cu putina apa calduta.

Unele femei au ales sa foloseasca o masca din coji de portocale si lamai, Amesteca o lingurita de coaja de portocala cu o lingurita de coaja de lamaie, una de fulgi de ovaz, o lingurita de faina de migdale, ulei de masline si cateva picaturi de apa de trandafir. Se aplica aceasta masca pe zonele cu probleme, se lasa timp de cateva minute, apoi se curata fata cu apa calduta.

O alta metoda eficienta este masca din ou, zahar si malai. Amesteca aceste ingredinte si aplica pe zonele pe care vrei sa indepartezi parul. In momentul in care se desface, se elimina si parul.

Poti incerca si un amestec de levantica si ulei de arbore de ceai. Amesteca o lingurita de levantica cu 4-5 picaturi de arbore de ceai si tamponeaza zona in care vrei sa elimini parul cu aceasta amestec.

Citeste si: Cum scapi de punctele negre intr-un minut

Punctele negre nu reprezinta o afectiune a pielii, ele nu sunt o boala asa cum multe femei cred. Din punct de vedere estetic, insa, aceste excrescente de la nivelul tenului sunt neplacute ochiului.

Punctele negre apar din cauza dilatarii porilor. Practic, terminatiile glandelor sebacee ajung la suprafata pielii, iar aceste puncte apar de obicei la persoanele care au tenul gras. Sebumul se oxideaza in contact cu aerul, moment in care aceste puncte capata o culoare inchisa. Punctele pot fi rosii, visinii, iar in cele mai multe cazuri sunt negre.

Zonele in care apar cel mai frecvent punctele negre sunt fruntea, nasul si barbia, adica zona T a fetei cum este denumita de specialistii in probleme epidermice.

Cum scapi de punctele negre

Inainte de a aplica orice tratament pentru a scapa de aceasta problema estetica, trebuie sa iti speli bine fata. Alege apa oxigenata pentru a curata bine tenul inainte de cremele ori remediile naturiste pe care vrei sa le aplici. Apropo: daca nu vrei sa folosesti apa oxigenata, poti sa iti cureti fata cu gin tonic sau suc tonic.

Iar acum iti prezentam o reteta care include doar doua ingrediente care te scapa de punctele negre intr-un singur minut.

Ai nevoie de:- albusul de la un ou; – suc de lamaie.

Adauga zeama de lamaie treptat in timp ce amesteci albusul. Cand totul se face spuma-crema consistenta, aplica masca pe fata in mod uniform, chiar si in zonele in care nu ti-au iesit puncte negre.

Lasa masca sa isi faca efectul timp de 20 de minute, iar la final limpezeste-ti tenul cu apa rece. Intr-un minut, acneea si cosurile negre se vor inmuia, iar dupa aceea vor disparea ca prin minune.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top