Connect with us
Aplicatia Prisma a innebunit lumea! Ce poate sa faca

Știri

Aplicatia Prisma a innebunit lumea! Ce poate sa faca

O noua ‘jucarie’ face furori printre internauti. Aplicatia Prisma, inventata de rusi, iti transforma fotografiile intr-un mod spectaculos!

Aplicatia Prisma este disponibila in App Store de mai bine de 10 zile, insa popularitatea si-a castigat-o in ultimele 3 zile cand numarul de descarcari a crescut considerabil. Aceasta aplicatie creata pentru fotografiile din telefonul tau, nu doar ca vine cu un filtru special pentru poze, ci le redeseneaza complet.

Cu Prisma poti sa iti transformi pozele in adevarate tablouri, ca si cum le-ar fi pictat artisti precum Picasso, Van Gogh sau Isaak Levitan. Prisma foloseste 20 de stiluri diferite care fac trimitere spre marii pictori ai lumii. De asemenea, poti sa iti transformi poza intr-un desen animat tip comics, brevetat de Marvel.

Rusii care au inventat aplicatia promit noi actualizari aducand alte stiluri pe langa cele 20 deja existente. Aplicatia va putea fi descarcata si de pe telefoanele cu sistemul de operare Android de la inceputul lunii iulie.

Fotografiile editate pot fi urcate pe Instagram sau trimise prietenilor prin iMessage sau prin posta electronica, printre celelalte optiuni. Prisma a devenit un adevarat hit pe Instagram in doar cateva zile. In mai putin de o saptamana, peste 200.000 de imagini postate pe reteaua de socializare sunt insotite de hashtagul #prisma, semn ca internautii sunt bucurosi de noua lor jucarie virtuala.

Soferii vor avea prima aplicatie pentru verificarea conditiilor de drum

Apple va lansa primul smartphone fara atingere!

„Arta trebuie sa fie prezenta printre noi inclusiv in era Instagram pe care o traim”, sustine directorul general Prisma Labs, Alexei Moiseyenkov, noteaza Russia Today.

La ora actuala exista sute, daca nu mii de programe de editare foto. Printre ele merita mentionat si PicsArt, valabil pentru iOs si Android. PicsArt este mai degraba apropiata de Photoshop decat de o aplicatie generica de editare a pozelor. Cu PicsArt poti desena sau iti poti lasa imaginile sa zburde pe campiile fotografiilor colorate parca de cei mai maiestuosi artisti.

Iata cateva fotografii realizate cu Prisma:

Aplicatia-Prisma-a-innebunit-lumea!-Ce-poate-sa-faca-1

Aplicatia-Prisma-a-innebunit-lumea!-Ce-poate-sa-faca-2

Aplicatia-Prisma-a-innebunit-lumea!-Ce-poate-sa-faca-3

1 Comment

1 Comment

  1. NeaPuleaIon

    2016-06-21T01:18:28+03:00 at 1:18

    some work on PDE’s for image processing (like, for example, anisotropic diffusion and the shit). old since 10 years….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top