Connect with us
DOLIU în presa din România! Un accident teribil i-a adus sfârşitul

Știri

ŞOCANT! Apropiat al Guvernul, MOARTE suspectă! Cum a fost găsit

Costică Porime a fost găsit joi seară de şoferul său. Era plin de sânge şi vânăt, potrivit poliţiei, care, odată anunţată, a blocat accesul tuturor persoanelor care încercau să între în imobilul situat într-una dintre cele mai scumpe zone ale Vienei.

“Ambasada României la Viena are în atenţie cazul cetăţeanului român din data de 14 septembrie 2017, fiind notificată de autorităţile locale cu privire la deces. Misiunea diplomatică română a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale, pentru a obţine informaţii suplimentare. Potrivit datelor comunicate până în prezent, trupul neînsufleţit al cetăţeanului român se află la morga oraşului Viena urmând ca, după finalizarea procedurilor legale, să fie preluat de către familie în vederea repatrierii”, potrivit Ambasada României la Viena.

Porime se judeca în ţară cu doi medici vestiţi

Costică Porime s-a mutat la Viena în urmă cu un an şi jumătate, pentru a se trata acolo. Toate acestea după ce i-a acuzat pe celebrul medic chirurg Şerban Brădişteanu şi pe medicul estetican Emanuel Albu că l-au tratat necorespunzător.

Omul de afaceri Costică Porime a venit ultima dată în România în urmă cu doar 10 zile şi a stat de vorbă cu un avocat.

Voia să-l angajeze ca să-l reprezinte în procesul intentat celor doi medici şi celor două spitale din Bucureşti cărora le cerea despăgubiri de 2 milioane de euro. Avea termen peste doar două săptămâni, dar nu l-a mai apucat.

Citeşte şi Momentul în care Mirel Palada îl lovește pe Mihai Goțiu

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top