Connect with us
Serviciul Ambulanță București-Ilfov a înregistrat aproximativ 700 de solicitări, în noaptea de joi spre vineri, a anunțat managerul Alis Grasu.

Știri

Aproximativ 700 de solicitări la Ambulanță în București și Ilfov

Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a înregistrat circa 700 de solicitări în noaptea de joi spre vineri, toate fiind rezolvate, a anunțat Alis Grasu, managerul SABIF.

Ea a mai spus că, în prezent, nu sunt cazuri în așteptare, cu toate că se circulă cu dificultate pe străzile laterale.

„Nu ne-au rămas mașini blocate în zăpadă nici în Ilfov și nici în București. Am reușit și am trecut cu bine noaptea. În cursul nopții s-au înregistrat în jur de 700 de solicitări. La momentul acesta nu sunt cazuri în așteptare. Se circulă greu pe străzile laterale.

Pe străzile mici sunt mașini parcate ca de obicei pe ambele sensuri de mers. Puțin probabil că vor avea cum să le ridice că majoritatea vor pleca fără mașini de acasă. Cert este că, deocamdată, zăpada este afânată, astfel că încă se mai poate circula.

Citește și: COD ROȘU de viscol în județele Brăila, Buzău, Constanța, Ialomița, Călărași și Tulcea

Citește și: Localități rămase fără curent electric, din cauza viscolului puternic

Să vedem însă în momentul în care temperaturile vor fi foarte coborâte și va îngheța această zăpadă probabil că se vor face șleauri”, a spus medicul, pentru Agerpres.

Managerul SABIF a mai afirmat că 60 de oameni ai străzii au fost duși la spital sau adăposturi. Cei care aveau probleme medicale acute au fost transportați la spitalele de urgență, iar cei cu probleme cronice, la spitalele aflate în subordinea Primăriei Capitale.

Restul au ajuns la adăposturile Primăriei Generale și ale primăriilor de sector.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top