Categorii Știri

Arată mai bine acum ca în tinerețe. Îți va fi imposibil să ghicești câți ani are

Este bunică și arată senzațional. Ajda Pekkan este o cântăreață și actriță din Turcia, supranumele său fiind ”Superstar”.

Este născută în februarie 1946. Da, ați citit bine. Are aproape 72 de ani.

A apelat și la chirurgia estetică, tratamente anti-îmbătrânire, însă probabil marele merit pentru cum arată îl au genele.

Secretele sale? Nimic ieșit din comun. ”Sunt mereu atentă cu ce mănânc, dar nu mă abțin. Îmi plac kabab-ul și peștele. În fiecare dimineață beau un pahar de apă cu ghimbir, lămâie și miere. Nu mi-am dorit să fiu o femeie frumoasă, dar mereu am avut grijă de corpul meu” a explicat Ajda.

Citeşte şi Șoc în lumea muzicii! S-a sinucis la doar 21 de ani. Ce a postat înainte să moară

Tragedie pe scena internațională a muzicii. Lil Peep, unul dintre cei mai în vogă artiști din zona de rap a murit la doar 21 de ani. Anunțul decesului a fost confirmat de managerul său, Adam Grandmaison.

Pe numele său real Gustav Åhr, rapperul s-a consacrat la nivel mondial prin piesele sale deosebit de emoționale, în care a combinat mai multe stiluri, printre care hip-hop, trap, punk, emo-rock. În piesele sale, acesta vorbea frecvent despre probleme pe care le avea cu depresia, despărțiri sau consumul de medicamente anti-depresive.

Lil Peep tocmai îşi lansase în septembrie albumul de debut, Come Over When You’re Sober (Part One), iar publicaţia Pitchfork l-a numit drept viitorul curentului emo.

Comunitatea artistică deplânge decesul acestuia. De exemplu, Diplo a scris pe Twitter că Lil Peep „mai avea atât de multe de făcut” și era o persoană „care l-a inspriat constant”.

„Peep era o persoană amabilă. Era incredibil să petrec timpul cu el, să discutăm despre muzică, despre idei de melodii pe care aveam să le producem împreună”, a scris și producătorul Marshmello.

Într-un filmuleț postat pe Internet cu câteva ore înainte de deces, el spunea că a luat medicamente prescrise de medic, dar și alte substanțe, subliniind: „Mă simt bine, nu sunt bolnav”.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-11-17T13:13:52+02:00 13:13

Share
Scris de
Ais Cristian
Stiri Despre batranetetinerevarsta

Acest site foloseste cookies.

Read More