Connect with us

Știri

Are 31 de ani și se iubește cu o femeie care i-ar putea fi strabunică. Motivul pentru care acest tânăr a avut doar iubite trecute de 60 de ani

Dragostea nu are vârstă! O dovedește acest cuplu, care se iubesc indiferent de diferența de vârstă dintre ei.

El are 31 de ani și se iubește cu o femeie care i-ar putea fi străbunică. Înainte de a se iubi cu această femei, el a avut relații numai cu femei trecute de 60 de ani.

Motivul pentru care s-a iubit numai cu femei trecute de 60 de ani

Kyle Jones ți-a început viața sexuală la vârsta de 18 ani cu o femeie care avea 50 de ani. Tânărul de 31 de ani susține că mereu s-a simțit atras de femeile mature și că până în prezent a avut relații numai cu femei trecute de 60 de ani. Ultima cucerire a tânărului este o bătrânică în vârstă de 91 de ani, cu care are o relație de mai bine de 5 ani.

Kyle a dus-o pe Marjorie McCool (91 de ani) să îi cunoască mama. Cecilia Jones are 50 de ani și este resemnată cu privire la preferințele fiului său în materie de femei.

Deși diferența de vârstă dintre ei este de 60 de ani, cei doi susțin că sunt înnebuniți unul după celălalt. Mai mult, viața lor intimă este una foarte activă, iar cei doi nu își pot lua mâinile unul după celălalt.

„Creierul fiecaruia funcționeaza diferit…Unii sunt atrași de blonde, alții de brunete. Pe mine mă atrag femeile în vârstă.”, a declarat Kyle pentru Daily Mail.

Marjorie este mama a 6 copii și s-a despărțit de tatăl acestora în urmă cu 37 de ani. La început a fost reticentă când tânărul i-a cerut să iasă la întâlnire cu el, dar apoi s-a lăsat dusă de val și spune că relația cu Kyle este minunată.

„In pat, imi place sa port outfit-uri sexy. Familia mea este formata in mare parte din barbati, iar ceea ce fac eu cu viata mea nu este treaba lor.
Cand lumea ne vede impreuna, crede ca suntem mama si fiu sau bunica si nepot. Am nepotii care sunt mai mari decat Kyle”, a mai declarat batrana.

Foto: captura video Barcroft Media

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top