Connect with us
Shirley Andrews este o bătrână de 80 de ani care susține că s-a iubit cu 1000 de bărbați. Ea este în prezent cu un tânăr de 18 ani.

Știri

Are 80 de ani și s-a iubit cu 1.000 de bărbați, iar acum este cu unul de 18 ani!

Shirley Andrews a împlinit 80 de ani, dar nu este o bătrână obișnuită. Ea se laudă că s-a iubit cu mai mult de 1.000 de bărbați și că acum are un iubit care are doar 18 ani!

Shirley locuiește în orășelul Oroville din California și se bucură din plin de viață. La o vârstă la care femeile de vârsta ei se bucură de nepoți și strănepoți, ea are parte de relații amoroase cu bărbați mult mai tineri decât ea.

Mai mult decât atât, ea a jucat și în filme pentru adulți, lucru care i-a adus foarte mulți admiratori. Shirley are și un tatuaj cu mesajul Gang Bang Queen pe sâni și susține că fanii ei îi cer poze nud pe Internet.

În prezent, ea se iubește cu Kyle, un tânăr de 18 ani care are mai multe partenere sexuale, toate trecute de 65 de ani. El spune, însă, că Shirley este favorita lui, scrie Daily Mail.

Shirley a fost căsătorită de mai multe ori, dar toate mariajele ei au eșuat. Bătrâna susține că nu este o nimfomană, deși multă lume ar cataloga-o astfel.  În timpul liber, Shirley Andrews spune că îi place să croșeteze și să stea cu prietenele ei din complexul pentru seniori în care locuiește

Galerie Foto

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top