Connect with us
Accident în Albota, județul Argeș, pe DN 65, în noaptea dintre vineri și sâmbătă. 11 persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-un microbuz

Știri

Argeș: Accident în ALBOTA, pe DN 65, cu 11 răniți

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri noaptea pe DN 65 în apropiere de Albota, situată pe drumul dintre Pitești și Slatina. Unsprezece persoane au fost rănite ca urmare a acestui accident.

Echipajele de descarcerare au fost chemate pentru a interveni la locul coliziunii dintre un autoturism și un microbuz de muncitori. Din cei 11 răniți, 10 au fost duși la spital. Cel mai grav rănită este șoferița care conducea autoturismul.

„Zece dintre răniţii din accident au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Argeş, şoferul microbuzului refuzând transportul. Rănită grav este şoferiţa autoturismului, care a fost descarcerată şi resuscitată. La spital a fost dusă şi o pasageră din vehicul, o tânără de 24 de ani, care este rănită, dar în stare stabilă, precum şi alte victime din microbuz”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeș.

Citește și: Accident în Râmnicu Vâlcea. Fiul unui interlop a murit

Din primele informații reiese că șoferița (28 de ani) a pierdut controlul volanului și a intrat în microbuzul cu muncitori. Ca urmare a accidentului, traficul a fost blocat pentru o perioadă de timp pe DN 65, pe raza localității Albota.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top