Connect with us
Argeș: Accident în Schitu Golești. Doi tineri au murit, altul este grav rănit

Știri

Argeș: Accident în Schitu Golești. Doi tineri au murit, altul este grav rănit

Un grav accident a avut loc în localitatea Schitu Golești din Argeș, în noaptea de miercuri spre joi. Doi tineri și-au pierdut viața, iar altul este grav rănit, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un autobuz fără pasageri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, accidentul s-a produs pe DN 73, la faţa locului intervenind o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe. Pompierii au descarcerat trei tineri din autoturism, unul dintre ei fără funcţii vitale.

„Doi dintre tineri au fost preluaţi de ambulanţe, cu semne vitale, dar în stare gravă, iar unul este decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, căpitanul Mădălina Epure.

Din primele informaţii comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, un autoturism care circula din direcţia Piteşti către Câmpulung Muscel a lovit partea din spate a unui autobuz în care nu se aflau pasageri. În urma accidentului, traficul rutier pe DN 73 a fost întrerupt până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetării la faţa locului.

Ulterior, unul dintre tinerii care se afla în stare gravă a decedat în ambulanță. Se pare că șoferul care a provocat acest accident nu deținea permis de conducere.

Accident în Beclean, joi dimineața

Totodată, un alt accident a avut loc pe raza localității Beclean.

Circulaţia rutieră pe DN1 (E68) Braşov – Sibiu este oprită, joi dimineaţa, în zona localităţii Beclean, ca urmare a unui accident rutier, informează un comunicat de presă al Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, traficul a fost oprit din cauza unei coliziuni frontale între două autoturisme, pe ambele sensuri la km 240, în zona localităţii braşovene Beclean.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului.

Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, unul de stins incendii cu apă şi spumă, 2 echipaje SMURD şi o ambulanţă SAJ.

„Intervenim pe DN1, între Voila şi Dridif, unde a avut loc un accident între două autoturisme, o persoană fiind încarcerată, decedată din câte se pare. Mai este o victimă ce necesită îngrijiri medicale”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top