Connect with us
Joss Stone vine in Romania

Știri

Artista americana Joss Stone va canta in deschiderea celei de-a XI-a editii a Festivalului Plai de la Timisoara

Artista americana Joss Stone va sustine un concert in deschiderea celei de-a XI-a editii a Festivalului Plai de la Timisoara, care va avea loc in perioada 8-11 septembrie, scrie News.ro.

Citeste si: Oana Roman, surprinsa la plaja. Vedeta a slabit foarte mult

Festivalul Plai de la Timisoara va cuprinde spectacole, concerte si activitati culturale sau sportive, care se vor desfasura pe scene amplasate la Muzeul Satului Banatean.

Evenimentul se va deschide, joi, cu un concert sustinut de cantareata americana Joss Stone, in timp ce vineri vor concerta Fantome (artist rezident al editiei din acest an a festivalului), Milky Chance, Oi Va Voi, Bob Geldof, Marinah y Chicuelo, Aziza Brahim. De asemenea, vor avea loc spectacole sustinute de trupe de teatru dans din Israel si vor fi proiectate filme premiate la festivaluri internationale.

Trupele de teatru prezente la festival vor fi Asphalt Theater, Scena Kalejdoskop si Lightwave Theater Company.

”Asphalt Theater reprezinta un ansamblu de interpreti ce spun povestea unei calatorii in care actorii trec de la imaginar la realitate, in fata publicului, ajungand in final la destinatie printr-un spectacol vibrant si plin de viata”, mai arata organizatorii.

Trupa Scena Kalejdoskop din Polonia vine cu piese inspirate din balet, iar spectacolele vor avea loc sambata, in timp ce Lightwave Theater Company va prezenta o poveste in care o femeie si un barbat isi traiesc a doua tinerete in gradina casei, incercand sa treaca peste experienta care i-a instrainat.

In deschiderea sectiunii ”Ceau, Casa Filmelor”, vineri, de la ora 18.00, va fi proiectat in avampremiera filmul ”Sieranevada”, in regia lui Cristi Puiu.

In 9 si 10 septembrie, fanii muzicii electronice vor putea dansa alaturi de Lenzman, Digital, Skynet, Phoneme, Kojok, Vj Whitepoint, Mighty Boogie, General Trix, General Levy, Kenny Ken si Benny Page.

Biletele la festival pot fi cumparate din reteaua Eventim. Pretul unui abonament este de 110 lei, pret valabil pana in 7 septembrie. Biletul pentru una din zilele de 9, 10 sau 11 septembrie costa 50 de lei.

Festivalul Plai este organizat in parteneriat cu Casa de Cultura a municipiului Timisoara si cu sustinerea Consiliului Judetean Timis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top