Connect with us

Știri

Artistii se imbogatesc de Revelion! Afla cat vor castiga vedetele din Romania

A inceput numaratoarea inversa pentru noaptea dintre ani iar vedetele si-au negociat deja contractele pentru prestatiile lor de pe scena. Iata cat vor primi artistii din Romania de Revelion!

Andra va intra in 2016 mai bogata cu 14.000 de euro ! Talentata cantareata a acceptat sa le cante fanilor, in noaptea dintre ani, in parcul Titan, iar apoi va pleca spre Campina. Jurata de la „Romanii au talent” va sustine un concert de 45 de minute pentru publicul prahovean iar pentru cele doua prestatii va fi remunerata cu 14.000 de euro.

Antonia si Alex Velea ocupa un loc fruntas in topul celor mai ofertate vedete din Romania pentru petrecerile de revelion. Cei doi artisti vor avea , pe langa cele trei concerte in care vor fi impreuna pe scena, si cateva solo. Si, cum pentru un show primesc 3500 de euro, Velea si Antonia vor castiga intr-o noapte in jur de 28.000 de euro.

CITESTE SI: ANTONIA, executata silit de ANAF

Elena Gheorghe termina si ea anul in glorie. Cantareata va sustine 5 concerte pe Valea Prahovei, pentru fiecare dintre ele urmand sa primeasca 3000 de euro. Elena Gheorghe va urca pe scena alaturi de sotul ei, instrumentistul Cornel Ene.

De Revelion, Gabriel Cotabita va urca pe scena amplasata in Piata Sfatului, din Sibiu. Artistul si-a revenit complet dupa accidentul cerebral care l-a tinut in coma saptamani bune si are deja programate in perioada urmatoare mai multe concerte. Pentru recitalul de 45 de minute din Sibiu, se pare ca Gabriel Cotabita va primi 4000 de euro.

Horia Brenciu este asteptat sa cante de Revelion la Beraria H, din Capitala, ca mai apoi sa aiba alte doua show-uri programate. Pentru toate trei, Horia Brenciu ar pleca acasa mai bogat cu 15.000 de euro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top