Connect with us
apartamentul

Știri

Aşa arată apartamentul de 100 milioane dolari. FOTO

Aşa arată apartamentul de 100 milioane dolari. Apartamentul în cauză ocupă două etaje, 89 şi 90 şi are o suprafaţă totalăde peste 1.000 de metri pătraţi. Cu şase dormitoare, saună, bibliotecă şi cinematograf, viitorul proprietar a trebuit să scoată din conturi 100 milioane dolari, după cum notează businessinsider.com.

Preţul este complet justificabil, spun proprietarii clădirii, căci locatarii vor avea acces şi la facilităţile hotelului Park Hyatt, aflat în aceeaşi clădire. Dacă doresc în schimb să evite clienţii hotelului, proprietarii apartamentului de lux pot folosi propriul etaj cu facilităţi, unde au de ales între piscină, sală de gimnastică, bibliotecă şi cinematograf.

Numele noului proprietar al apartamentului nu a fost făcut public, cum de altfel este cazul mai multor locatarii din zgârie-norul One57.

One57,construit în formă de turn, are 306 metri şi 90 de etaje şi a fost gândit şi proiectat de arhitectul Christian de Portzamparc, pentru a semăna cu o cascadă.

Pe lângă cele şase dormitoare, apartamentul în cauză este de tip duplex şi se situează la etajele 89 şi 90. Acesta mai are şapte camere de baie, toalete special concepute pentru doamne, precum şi căzi de marmură.

Şi pentru că este situat la înălţime, unul din cele mai frumoase lucruri pe care acest apartament le oferă este priveliştea: cu geamuri înalte de peste trei metri, acesta oferă o panoramă excelentă asupra Central Park şi a clădirilor care îl împrejmuiesc.

Sufrageria apartamentului poate găzdui cu uşurinţă o masă pentru 10 persoane, având loc suficient şi pentru diverse exponate artistice.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

1 Comment

  1. Robert

    2015-01-23T19:38:03+02:00 at 19:38

    Se pare că ati descris apartamentul meu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top