Connect with us

Știri

Asfalt surpat într-o parcare din Râmnicu Sărat. O mașină a căzut în groapa uriașă

O bucată de asfalt s-a surpat într-o parcare din Râmnicu Sărat, iar o mașină a căzut în groapa uriașă. În prezent, traficul rutier prin centrul municipiului, pe DN2 (E85) Focşani – Buzău, a fost reluat, după ce fusese deviat pe străzi secundare aproape o oră.

Asfaltul s-a surpat la ora 3.00, în noaptea de miercuri spre joi.

”O parte din parcarea adiacentă a drumului european s-a asuprat şi a înghiţit o maşină. Am pus zona în siguranţă, am deviat circulaţia pe un sens. Se lucrează pentru a fi scoasă maşina fără să fie deteriorată”, a declarat primarul din Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan.

Un autoturism a fost „înghițit” de groapa uriașă

Acesta a precizat că autoturismul Opel care a căzut în groapă, nu a suferit avarii semnificative. De asemenea, primarul din Râmnicu Sărat a anunțat că zona va fi analizată de specialiști de la Muzeul Județean Buzău, deoarece orașul este traversat de mai multe tuneluri.

Citește și: Accident în Vaslui: Elevi răniți după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism

”E un oraş vechi. Se cunoaşte că e traversat de mai multe rânduri de tuneluri. Se pare că o boltă a unui tunel a cedat, dar e permatur să facem supoziţii. Pe parcursul zilei vom avea date certe şi se va stabili dacă este vorba despre o valoare arheologică a zonei”, a mai afirmat primarul.

Cârjan a menţionat că miercuri seară în apropierea craterului mai era o maşină care a fost însă mutată din zonă.

Sursa foto: stiridebuzau.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top