Connect with us
Un tanar utilizator al retelei sociale Twitter a facut senzatie cu o serie de mesaje. Internautii considera ca aceasta este cea mai tare gluma a anului.

Știri

Asta e cea mai tare gluma! Mesajele unui tanar fac senzatie pe Internet

Un utilizator al retelei de socializare Twitter a starnit amuzamentul Internetului dupa ce a facut cea mai tare gluma, la sapte ani de la inregistrarea pe site.

Un utilizator al retelei de socializare Twitter a starnit amuzamentul Internetului dupa ce a facut cea mai tare gluma, la sapte ani de la inregistrarea pe site.

Pe 26 aprilie 2009, Marcus Lepage si-a facut cont pe Twitter si a postat un singur mesaj: „merg sa ma culc”. Tanarul nu a mai accesat apoi reteaua de socializare si nu a mai avut activitate.

In urma cu cateva zile, el si-a reamintit ca are cont pe Twitter si a intrat pentru a posta al doilea mesaj: „la naiba, chiar am dormit”. La o zi dupa ce a postat acest mesaj, el a mai publicat un al treilea: „ma duc sa dorm iar”.

cea mai tare gluma de pe Twitter

Citeste si: Bancul zilei: „La un bal, o tipa este abordata…

Tweet-urile tanarului au devenit virale pe Internet, multi considerand ca aceasta este cea mai tare gluma din istoria acestei retele de socializare.

Contactat de publicatia britanica metro.co.uk, Marcus a spus ca ideea mesajului i-a venit dupa ce a venit foarte obosit de la scoala intr-o zi si a avut nevoie de multa odihna. „Sunt bucuros ca mesajul meu a ajuns la atat de multa lume. Ce am vrut sa transmit a fost ca uneori chiar trebuie sa tragi un pui de somn”, a explicat acesta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top