Connect with us
Astronomul personal al Reginei Elisabeta, teorie-șoc despre viitorul omenirii

Știri

Astronomul personal al Reginei Elisabeta, teorie-șoc despre viitorul omenirii

Astronomul personal al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a lansat o teorie șocantă despre viitorul omenirii. Lordul Martin Rees crede în existența extratereștrilor și susține că de ei a depins întotdeauna soarta noastră.

Tot mai mulți oameni de pe planetă cred că extratereștrii ne-au vizitat sau continuă să ne viziteze, că aceste ființe din afara Pământului au contribuit din plin la dezvoltarea noastră tehnologică. Această teorie a conspiraționiștilor este împărtășită de însuși astronomul personal al Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Acesta spune că extratereștrii pot fi ființe electronice și nu neapărat umanoide, asemenea roboților din filmele SF.

Avertismentul astronomului Lord Rees

“Ar fi extrem de puțin probabil să găsim ființe extraterestre, care sunt asemănătoare oamenilor”, a declarat omul de ştiinţă britanic, conform Daily Star.

„Părerea mea este că, dacă vom detecta o inteligență extraterestră, ea nu se va asemăna cu noi. Acesta va fi un fel de entitate electronică. Deoarece aceste civilizații s-ar dezvolta la rate diferite, este extrem de improbabil ca vom găsi o viață inteligentă în același stadiu de dezvoltare ca noi“, a declarat Lord Rees.

CITEȘTE ȘI: Regina Elisabeta a Angliei nu a participat la slujba de Crăciun pentru prima dată în ultimii 30 de ani

CITEȘTE ȘI: Ce a patit Regina Elisabeta? IMAGINILE SOCANTE INTERZISE IN MAREA BRITANIE

Și omul de știință Stephen Hawking, considerat unul din cei mai înțelepți oameni de pe planetă a avertizat de nenumărate ori că trebuie să sperăm ca extratereștrii să nu ajungă niciodată pe pământ. Acesta susține că pământenii trebuie să populeze cât mai repede în viitor planete locuibile, înainte ca inteligența artificială să se dezvolte prea tare.

1 Comment

1 Comment

  1. Tiberiu Catalin

    2017-07-10T21:37:59+03:00 at 21:37

    Parerea mea ,si dupa cum se manifesta ancalzirea globala, cu 8 clase ale mele, daca mai apucam 70 Ani mare lucru! mai mult nu garantez. O fi ei oameni de stiinta dar nu prea cred an sute de ani, poate vre-o minune de la Dumnezeu ne mai poate salva. Aducetiva aminte de ce spunea renumitul cercetator Jacques Cousteau.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top