Connect with us
ATAC ARMAT IN SERBIA - 5 morti, 20 de raniti

Știri

ATAC ARMAT IN SERBIA – 5 morti, 20 de raniti

Un atac armat a avut loc azi noapte in Serbia, la 80 de kilometri de capitala Belgrad. Un barbat a deschis focul cu o mitraliera intr-un bar din Zitiste, localitate aflata aproape de capitala tarii. Barbatul a ucis 5 persoane si a ranit alte 20.

Atacatorul are 38 de ani si a intrat in bar imediat dupa miezul noptii. Se pare ca la baza atacului a stat gelozia pe care acesta o avea, prima persoana pe care a omorat-o fiind sotia sa. Dupa ce si-a omorat sotia, acesta a continuat sa traga in patronii barului si in persoanele care se aflau la o bere, relateaza televiziunea sarba RTS.

Barbatul a folosit o mitraliera pe are o detinea ilegal, spun surse ale politiei. Printre cei raniti se aflau si minori, mai exact 7 persoane. Trei dintre victimele minore se afla in stare foarte grava, se mai arata in comunicatul emis de politie.

Atentat la Istanbul: Presedintele vrea ca tarile sa lupte impreuna impotriva terorismului

Atac armat langa o scoala din Franta!

O vara a atacurilor armate

Nu departe de 12 iunie s-a produs un atac armat sangeros, incadrat la atentate teroriste, in Orlando, Florida (SUA). Un barbat de origine pakistaneza, cetatean american, a deschis mai multe focuri de arma intr-un club gay ucigand 50 de persoane.

Barbatul era simpatizant ISIS, desi initial presa americana spunea ca ar fi chiar membru al retelei teroriste Stat Islamic.

Jurnalistii si analistii politici americani au clasificat atentatul din Orlando drept „cel mai sangeros din istoria moderna a Americii”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top