Connect with us
Atac armat la o bancă din Arad. Atacatorul a amenințat cu pistolul casiera

Știri

Update: Atac armat la o bancă din Arad. Atacatorul a amenințat casiera cu un pistol de jucărie

Caz șocant în Arad! Un bărbat îmbrăcat în negru și cu o cagulă pe față a intrat înarmat într-o bancă și a amenințat casiera. De teamă, femeia i-a dat banii, iar atacatorul a fugit printre blocuri.

Update 13:50: La scurt timp după comiterea jafului, polițiștii din Arad au găsit un rucsac cu 87.000 de lei, un pistol de jucărie, precum și haine și o cagulă. Obiectele au fost descoperite la câțiva metri de bancă, iar polițiștii presupun că sunt ale atacatorului.

Polițiștii încă îl caută pe atacator. Aceștia analizează și imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în bancă, dar și altele existente în zonă.

Update 13:12: Incidentul a avut loc la o sucursală BCR din cartierul Micălaca din Arad, unde un bărbat a intrat având o cagulă pe faţă şi ţinând în mână un pistol, potrivit martorilor.

În bancă se aflau un client şi o angajată de la casierie care au fost ameninţaţi cu arma. Agresorul i-a cerut casieriţei să-i dea banii pe care îi avea, iar când aceasta a scos mai multe teancuri, clientul a încercat să-l imobilizeze pe bărbat.

El a îndreptat pistolul către client, însă s-a speriat şi a luat doar o parte din teancuri, ieşind imediat din bancă şi fugind printre blocuri.

Jaful a fost anunţat la 112, iar poliţiştii fac cercetări în sediul bancar, în timp ce un echipaj a pornit în urmărirea suspectului pe străzile din cartier.

Până în acest moment, poliţiştii nu pot spune dacă bărbatul a folosit o armă reală şi nu pot preciza nici suma cu care acesta a fugit.

Știre inițială:
În acel moment, în bancă era un singur client. Acesta a încercat să-l imobilizeze pe atacatorul, însă acesta a îndreptat arma asupra sa.

Din primele informații, bărbatul are aproximativ 50 de kilograme și este de statură medie.

Vom reveni cu informații!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top