Connect with us
Un atac armat deosebit de grav a avut loc in Dallas. Mai multi politisti au fost impuscati de lunetisti, in timpul unei actiuni de protest.

Știri

UPDATE: Atac armat in SUA, la DALLAS. Decizia luata de Barack Obama

Update, 9 iulie, ora 11.00: Aflat la summitul de la Varsovia in momentul atacului din Dallas, presedintele Barack Obama a decis sa isi scurteze vizita cu o zi. Totodata, el a decretat ca drapelele SUA sa fie coborate in berna pana pe 12 iulie.

UPDATE, ora 12.00: Un suspect implicat intr-o confruntare armata cu oamenii legii s-ar fi impuscat dupa atacul care s-a soldat cu moartea a cinci politisti si ranirea altor sase. Presedintele Obama, aflat la summitul de la Varsovia, a fost informat despre tragedie.

Update, ora 10.30: Un al cincilea politist a murit in urma atacului armat. Autoritatile sunt stare de alerta maxima dupa ce un alt suspect s-a baricadat intr-un garaj, anuntand ca sunt bombe in tot orasul si ca sfarsitul e aproape!

Doua persoana inarmate cu arme semiautomate cu luneta au deschis focul asupra unor politisti, in Dallas. Patru au murit, iar alti sapte au fost raniti. Totodata, se pare ca si un civil ar fi fost ranit.

Atacul armat din Dallas s-a petrecut la un protest organizat dupa ce doi barbati de culoare au fost ucisi prin impuscare de oamenii legii. Miscari de strada similare s-au petrecut si la o scoala din Minnesota, unde lucra unul dintre cei impuscati, in Louisiana, dar si la New York.

Citeste si: Atentat terorist intr-un club gay din Orlando: 50 DE MORTI;

Citeste si: Atac cu arme in Serbia. 5 morti, zeci de raniti

Cei doi suspecti au fost retinuti, potrivit politiei din Dallas. Unul s-a predat autoritatilor, iar celalalt a fost retinut in urma unui schimb de focuri cu membri ai SWAT.

Cel din imaginea de mai jos ar fi unul dintre autorii atacului armat.

De asemenea, politistii au mai retinut alte doua persoane: „Un ofiter a observat un individ cu o geanta de camuflaj in spate. Barbatul a aruncat geanta in spatele unui Mercedes negru, care a demarat cu viteza apoi. Ofiterii au urmarit masina si au oprit-o in trafic. In acest moment, soferul si un pasager sunt interogati”, au precizat cei din Departamentul de politie al orasului american.

Ei suspecteaza ca acestia ar fi incercat sa puna bombe. Anchetatorii incearca acum sa stabileasca ce i-a determinat pe barbati sa comita acest atac armat.

Vom reveni cu detalii.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top