Connect with us
Atac cu pistolul la un liceu din România. Ce se întâmplă cu victima

Știri

Atac cu pistolul la un liceu din România. Ce s-a întâmplat cu victima

Un elev în clasa a XI-a, la Liceului Tehnic Energetic Craiova, a intrat astăzi la școală având asupra sa un pistol cu bile de plastic şi a tras asupra unei colege.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10.30, iar elevul a fost identificat de o patrulă de jandarmi care s-a deplasat la liceu. Tânărul este domiciliat în comuna Podari, județul Dolj.

Adolescentul a fost invitat de jandarmi într-o sală de clasă, unde i s-a solicitat să prezinte toate obiectele pe care le are asupra sa.

Elevul a scos din buzunarul de la pantaloni un pistol confecționat din material de plastic, de culoare neagră, cu lungimea totală de 16 cm și înălțimea de 10 cm, prevăzut cu încărcător detașabil pe bază de buton, care funcționează cu bile din plastic, potrivit evz.ro

Din fericire, aceasta nu a fost rănită

Acesta a declarat jandarmilor că, în timp ce se afla în pauză, în incinta liceului, pe holul de la etajul 1 al corpului B, a tras cu bile de plastic cu ajutorul unui pistol de jucărie, confecționat din plastic, asupra unei colege.

Incidentul nu a provocat vătămări ale integritătii corpolare ale acesteia și că totul a fost în spirit de glumă, nedorind să rănească pe nimeni.

Elevul pistolar a fost sancţionat cu amendă contravențională în valoare de 500 lei pentru fapta săvârșită. De asemenea, pistolul de jucărie, deținut de acesta, a fost ridicat pe bază de proces-verbal.

Citeşte şi Soţia lui Daniel Barbu a murit. Anunţul trist făcut de senator

Este doliu în familie unui cunoscut senator. Acesta trece prin clipe cumplite după ce soţia s-a stins din viaţă. Anunţul trist a fost făcut seara trecută pe o reţea de socializare.

Violeta Barbu era istoric și filolog iar potrivit informațiilor apărute pe rețelele de socializare, soția lui Daniel Barbu s-a stins din viață luni seară.

„Dragi prieteni, vă aduc la cunoștință că a trecut la cele veșnice prof. univ. dr. Violeta Barbu.

Îndurerați de această veste prea tristă, dar și însuflețiți de speranța creștină în înviere, studenții și profesorii Facultății de Teologie Romano-Catolică, Universitatea din București, precum și membrii altor instituții academice și religioase din București și din țară se roagă pentru iertarea păcatelor și odihna ei veșnică.

Anunţul trist despre moartea acesteia a fost făcut pe Facebook

Dumnezeu să o răsplătească cu viața cerească pentru tot binele făcut în viața pământească! Să se odihnească în pace!

Sincere condoleanțe familiei! Sfânta liturghie de înmormântare cu Requiem se va celebra la catedrala sf. Iosif din București, joi, 8 martie 2018, ora 10.30”, se arată într-o postare pe Facebook.

Daniel Constantin Barbu este un istoric român, senator de București din partea PNL, fost ministru al culturii în perioada 21 decembrie 2012 – 12 decembrie 2013, în Guvernul Ponta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top