Connect with us
Un atac cu arma alba a fost comis in Elvetia, intr-un tren. Potrivit primelor informatii, sapte oameni s-au ales cu rani in urma acestui incident

Știri

UPDATE: Atac in Elvetia: Sase oameni au fost raniti intr-un tren

Sase oameni au fost raniti dupa un atac comis intr-un tren din Elvetia. Un barbat inarmat cu un cutit a atacat calatorii si a incercat sa provoace un incendiu. Atacatorul, care are cetatenie elvetiana, a fost si el ranit si se afla in custodia politistilor.

Desfasurarea evenimentelor

Update, 20.00: Atacatorul a fost si el transportat la spital. Autoritatile elvetiene au deschis o ancheta in acest caz.  Pagubele suferite în urma incendiului asupra garniturii de tren se ridica la peste 100.000 de franci elvetieni.

Update, 19.50: Politia din Saint Gallen a precizat ca sase oameni au fost raniti in atac: un baiat de sase ani, o fata de 17 ani, un barbat de 50 de ani si doua femei de 34, respectiv 43 de ani. Atacatorul s-a ales si el cu rani.

Update, 19.40: Potrivit informatiilor furnizate de presa elvetiana, dupa ce barbatul i-a atacat pe oameni cu cutitul, acesta a incendiat vagonul, cu ajutorul unui lichid inflamabil.

Cei sapte raniti au fost transportati la spital. Se pare ca printre victime se numara si un copil de sase ani. Incidentul a avut loc in apropiere de  Salez, in cantonul St Gallen, in apropiere de Liechtenstein.

Conform primelor informatii, un barbat de aproximativ 27 de ani a inceput sa atace oameni la intamplare cu un cutit.

Autoritatile elvetiene au intervenit si l-au blocat pe atacator. Pentru un moment, nu se stie daca acest atac este unul terorist sau daca barbatul are probleme psihice.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top